.

.

Кофи за боклук Умно кофа за Боклук от Неръждаема стомана, Домашно кофа за Боклук, за да Хол с капак, Кръгло Кухненско Индукционное кофа за Боклук, 5,2 литра /7,9 литра, К?

Кофи за боклук Умно кофа за Боклук от Неръждаема стомана, Домашно кофа за Боклук, за да Хол с капак, Кръгло Кухненско Индукционное

BGN 2.67
Продукти

Компактен дизайн, голям капацитет, с капацитет боклук, опаковки, торбички, кухненски отпадъци и други ненужни неща, а също така е здрава ❤ Конструкция с нормално отваряне на един бутон, щракнете върху бутона, делото ще остане отворена, в рамките на 120 секунди, натиснете още веднъж, за да незабавно затвори капака, за да може да я използва постоянно или изхвърляне на много боклук. ❤ Безшумен дизайн на забавяне, ефективно намаляване на шума на затваряне, осигуряваща ви тиха и комфортна среда на обитаване. ❤ Двоен режим на зареждане чрез USB / батерия, по-дълъг живот на батерията, режим може да бъде свободно превключване, по-удобен за използване. ❤ Дъното на кофата е снабдено с подвижни топче, което може да промени позицията боклуци кофи по всяко време, което е удобно за живота си.Компактен дизайн, голям капацитет, с капацитет боклук, опаковки, торбички, кухненски отпадъци и други ненужни неща, а също така е здрава. ❤ Конструкция с нормално отваряне на един бутон, щракнете върху бутона, делото ще остане отворена, в рамките на 120 секунди, натиснете още веднъж, за да незабавно затвори капака, за да може да я използва постоянно или изхвърляне на много боклук. ❤ Безшумен дизайн на забавяне, ефективно намаляване на шума на затваряне, осигуряваща ви тиха и комфортна среда на обитаване. ❤ Двоен режим на зареждане чрез USB / батерия, по-дълъг живот на батерията, режим може да бъде свободно превключване, по-удобен за използване. ❤ Дъното на кофата е снабдено с подвижни топче, което може да промени позицията боклуци кофи по всяко време, което е удобно за живота си.Лесен и щедър дизайн, подходящ за настаняване във всяка стая, което прави къщата свежи и здрави.Това е един добър помощник за семейството Заглавие : Умен индукционный кофа за боклук голям капацитет Материал : неръждаема стомана/поцинкована ламарина + pp Капацитетът на продукта : 20Л/5,2 литра, 30Л/7,9 литра Обхват : спалня, кухня, дневна, офис и т. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.

R

Продукти в категория