.

.

безжична Ръчна Прахосмукачка whall, Ръчна Прахосмукачка с wi-fi всасыванием 8500PA, Авто Ръчна Прахосмукачка с led подсветка, Мини-Прахосмукачка Безжичен, Преносим Прахосм?

безжична Ръчна Прахосмукачка whall, Ръчна Прахосмукачка с wi-fi всасыванием 8500PA, Авто Ръчна Прахосмукачка с led подсветка, Мини-Прахосмукачка

BGN 2.67
Продукти

?【Усвояването на 8500 БКП и led светлини】 Ръчно безжична прахосмукачка притежава мощно всасыванием до 8500ПАТой може да осигури два режима в зависимост от различните нужди, 6500pa и 8500pa. Ръчно авто безжична прахосмукачка оборудван с ярка led подсветка, което позволява повече да не се притеснявате за това, че го берат в слабо осветения ъгъл или през нощта. ?【Безжичен дизайн и ниско тегло】 Този автомобил вакуумна безжична прахосмукачка е преносим и ви позволява да се движат свободно при почистване на дома, колата или тесни ъгли, без използване на кабел.Ръчен мини-прахосмукачка може да работи на ниски честоти по-долу 73 db, което го прави да звучи по-малко дразнещо и осигурява тиха почистване.Ръчната прахосмукачка е оборудвана колектор на прах с голям капацитет, който позволява лесно почистване на цялото колата. ?【Влажна, Суха Ръчна прахосмукачка】Ръчната прахосмукачка е оборудван с накрайник за дюза * 1 четка за коса * 1, водопоглощающей приставка * 1 филтър * 2, адаптер * 1. Безжична ръчна прахосмукачка с монтиране на стена.Материал на филтъра е нетканая кърпа, с която може да се почиства праха чиста вода.Ниво на шум под 75b B, че не ще алармата на хората и ще направи почистването по-удобни, подходящи за различни случаи, като дом, офис и автомобил. ?【Бързо зареждане и акумулаторна батерия】 Ръчна прахосмукачка без кабели с батерия и технологията за бързо зареждане и отлично изпълнение.Преносими прахосмукачки имат защита от прегряване, вход напрежение на входния ток и късо съединение, което осигурява безопасността на оборудването по време на целия процес на зареждане.Авто прахосмукачка могат да работят непрекъснато в продължение на 20-30 минути, след пълно зареждане в продължение на 4-5 часа.Ръчна прахосмукачка с монтиране на стена. ?【 Следпродажбено обслужване 】 Ако имате някакви проблеми с преносим почистване, моля свържете се с техническата поддръжка на WHALL, ние ще осигурим техническа поддръжка и сервизно обслужване по всяко време да направи всичко възможно, за да помогне на всеки клиент.Имаме качествени производители и доставчици.В същото време ние постоянно оптимизираме нашите изкупните и производствени процеси, за да се осигури превъзходно качество на нашите продукти. ?【Усвояването на 8500 БКП и led светлини】 Ръчно безжична прахосмукачка притежава мощно всасыванием до 8500ПА.Той може да осигури два режима в зависимост от различните нужди, 6500pa и 8500pa. Ръчно авто безжична прахосмукачка оборудван с ярка led подсветка, което позволява повече да не се притеснявате за това, че го берат в слабо осветения ъгъл или през нощта. ?【Безжичен дизайн и ниско тегло】 Този автомобил вакуумна безжична прахосмукачка е преносим и ви позволява да се движат свободно при почистване на дома, колата или тесни ъгли, без използване на кабел.

R

Продукти в категория