.

.

Безжичен адаптер CarPlay Einfrem за iPhone - Активатор за OEM-автомобили Кабелна CarPlay - Apple Plug & Play CarPlay Dongle с ниска латентност, модул Wi-Fi 5,8 Ghz, актуализиране онлайн, лесна инсталац?

Безжичен адаптер CarPlay Einfrem за iPhone - Активатор за OEM-автомобили Кабелна CarPlay - Apple Plug & Play CarPlay Dongle с ниска латентност,

BGN 60.80
Продукти

Влизай в колата, поставете подходящ интерфейс, щракнете върху приложения на вашия автомобилВключете Einfrem към USB порт на Carplay (разположението на USB-интерфейс Carplay зависи от модела на автомобила). 【Безжичен адаптер Carplay】 Насладете се на автоматична връзка към Car Play по Bluetooth, много е удобно да конвертирате кабелна Car Play в безжична Car Play.Лесно се свързва с вашия i Phone, всеки път, когато седна в колата, че много по-лесно, отколкото да свържете телефона към мрежата. 【Поддържани превозни средства и телефони】 : В колата трябва да бъде вграден фабрично кабелна Car Play.Безжичен адаптер Car Play Einfrem работи за i Phone от 6s до 13 Pro MAX (най-подходящ за ios12-15), той не работи с устройства, на които все още няма кабелна Carplay. 【Функция】 Einfrem Wireless Car Play позволява лесно да слушате музика, да се насладите на корабоплаването или Siri без кабели!Поддръжка на гласово управление Siri, GPS-навигация (навигация в реално време), онлайн музикални приложения, телефонно обаждане, i Tunes, музикални приложения, съобщения. 【Като използвате адаптер за Car Play】 Свържете 2. Включване на WLAN и Bluetooth на вашия телефон, направете търсене по името на Bluetooth, отображаемому на екрана на автомобила, и го свържете към телефона; 3. Просто изчакайте, докато на екрана на автомобила ще бъде показан интерфейс Car Play, и всичко ще бъде готово.Следващия ПЪТ, когато вашият телефон ще изпълняват сдвояване с него автоматично всеки път след стартиране на двигателя. 【Забележка и услуги 】1.Подходящ само за мобилни телефони i Phone; 2. Не е подходящ за оригиналната кола и без вградени фабрично кабелна Car Play; 3.Не е подходящ за автомобилни стерео системи Android; Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с обслужване на клиенти продавачи Einfrem по електронната поща.Безжична активатор Car Play Einfrem.В Einfrem ние се ангажираме да ви предоставим интелектуалния опит на шофиране на кола.Висококачествени продукти се предлага на пазара за следпродажбено обслужване на автомобилите.Адаптер Einrem Wireless Car Play е оборудван с безжичен модул за удостоверяване с честота от 5,8 Ghz, който лесно нарушени в безжичната мрежа и с по-висока скорост на трансфер.

R

Продукти в категория