.

.

Veemoon 4 БР. Пластмасови Плажни Лопати за Пясък, Пластмасови Лопати за Пясък, Плаж Лъжичка за Пясък, Лопата, за Момчета и Момичета, Засаждане Почвата в Градината, Thorugh, П?

Veemoon 4 БР. Пластмасови Плажни Лопати за Пясък, Пластмасови Лопати за Пясък, Плаж Лъжичка за Пясък, Лопата, за Момчета и Момичета,

BGN 3.00
Продукти

- Плажна лопата може да се използва в почвата в саксията, и с пересаженными растения, което улеснява и ускорява работата - здрави лопати, подходящи за вътрешни и външни градини, благодарение на което с тях лесно да се справят и да публикуваме. - Плажни лопати са подходящи за приятели от всички възрасти, за да изкопаят много пясък, за увеличаване на удоволствието от играта и подобряване на отношенията между родители и деца. - През лятото покани семейството и приятелите си да играят на плажа и използвайте сладък шпатули за насыпания пясък, създавайки още по-забавно. - Трайни градински инструменти, многофункционална лопатка, универсални и гъвкав, подходящи за училища, партита, плажове, паркове и дворове.Описание - Colorful - това е плажната рамото, която може да се използва за плажни игри, а също е добър инструмент за създаване на замъци от пясък.- Малка градинска лопата конструкция с ръкохватка, която отговаря на механиката на човек, като осигурява удобен захват и доставка на удоволствие от играта.- С приятелите и семейството си лопата и се насладете на плажен парк.Лопатка за пясък достатъчно е трайна за груб събиране на почвата.Характеристики - Цвят : Зелено, лилаво, кестеняво-червен и бял.- Материал : полипропиленова смола.-Размер : около 23,00x10,50x5,50 см./9,04x4,13x2,16 инча.Пратката включва 4 х пластмасови лопати за почвата.

R

Продукти в категория