.

.

Amosfun Организация и съхранение на Баня Стойка за Сешоар за Баня Монтиране на стена Преносим Безшевни Метален Държач За Сешоар Органайзер за Съхранение вкъщи с Бяла ?

Amosfun Организация и съхранение на Баня Стойка за Сешоар за Баня Монтиране на стена Преносим Безшевни Метален Държач За Сешоар Органайзер

BGN 8.85
Продукти

устройство баня и съхранение над тоалетната са Изработени от цели устойчив материал, който гарантира качество, дълготрайност и сверхпрочностьПодходящ за спални, кухня, баня, тоалетна, кухня, хол и т. Освен на сешоар, може да се използва за съхраняване на различни аксесоари за баня, като утюжок и плойка.И добре се комбинира с почти всеки интериор, баня. органайзер за баня и съхранение над тоалетна Изработен от устойчив материал, който гарантира качество, дълготрайност и сверхпрочность.Подходящ за спални, кухня, баня, тоалетна, кухня, хол и т. Освен на сешоар, може да се използва за съхраняване на различни аксесоари за баня, като утюжок и плойка.И добре се комбинира с почти всеки интериор, баня.организация баня и съхранение под мивката Описание Гъвкав и лесен за инсталиране.Инсталацията отнема само няколко секунди.Залепва за гладка непористым повърхности, като плочки, стъкло, фибростъкло и някои метали.Множество и свалящ се търтей.Подходящ за различни декоративни стилове бани, тоалетни, спални и т., просто стил се превърна в украшение на дома.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : желязо, TPU и ABS. - Размер : около 12x12x23 виж - Изработен от устойчив материал, който гарантира качество, дълготрайност и сверхпрочность. - И добре се комбинира с почти всеки интериор, баня. - Освен сешоар за коса, може да се използва за съхраняване на различни аксесоари за баня, като утюжок и плойка. - Подходящ за спални, кухня, баня, тоалетна, кухня, хол и т. Предпоставка включва 1 х Държач за сешоар.

R

Продукти в категория