.

.

SMLJLQ 100 мл Тъпо Ултразвукова USB Овлажнител на Въздуха, Спрей за Създаване на Мъгла, Етерично Масло, Дифузор за Ароматерапия, за Пречистване с Цветен Ночником (Цвят: ро?

SMLJLQ 100 мл Тъпо Ултразвукова USB Овлажнител на Въздуха, Спрей за Създаване на Мъгла, Етерично Масло, Дифузор за Ароматерапия,

BGN 201.14
Продукти

Натиснете, за да включите функцията за пръскане в първи път, и подчертава по подразбиране ще бъде изпълнена под формата на цветни наклон Кликнете два пъти, за да обхванете текущото цвят на подсветката, и средство да продължи да пръскане. Натиснете три пъти, за да изключите подсветка, и средство да продължи да пръскане.Уникален дизайн и ултразвукова дифузор : Технология за ултразвукова вибрации се използва за по-ефективно отвеждане на етерични масла, което ви позволява максимално дълго да абсорбира всички полезни свойства на етерични масла.Ултразвукова вибрация създава тънък мъгла.Безшумен дизайн със система за автоматично изключване без вода : безшумно и плавно доставляйте готино и комфортно охлаждащ мъгла в дома и офиса, при натискане на бутон не се чува звуков сигнал.Това също е овлажнител с етерични масла : съвместим с етерични масла, може да kapnut няколко капки етерично масло директно в резервоара за вода, и овлажнител се превръща в дифузор с етерични масла, което ви позволява да се насладите на аромата и веднага се вдигне настроението.Дифузор с етерично масло от "три в едно", едновременно служи влагозадържащ студена мъгла и ночником. Капацитетът на 100 мл и поддръжка на клиентите : Този дифузер за етерични масла е идеално за домашно ползване. Натиснете, за да включите функцията за пръскане в първи път, и подчертава по подразбиране ще бъде цветен градиент. Кликнете два пъти, за да обхванете текущото цвят на подсветката, и средство да продължи да пръскане. Натиснете три пъти, за да изключите подсветка, и средство да продължи да пръскане.Уникален дизайн и ултразвукова дифузор : Технология за ултразвукова вибрации се използва за по-ефективно отвеждане на етерични масла, което ви позволява максимално дълго да абсорбира всички полезни свойства на етерични масла.Ултразвукова вибрация създава тънък мъгла.Безшумен дизайн със система за автоматично изключване без вода : безшумно и плавно доставляйте готино и комфортно охлаждащ мъгла в дома и офиса, при натискане на бутон не се чува звуков сигнал.Това също е овлажнител с етерични масла : съвместим с етерични масла, може да kapnut няколко капки етерично масло директно в резервоара за вода, и овлажнител се превръща в дифузор с етерични масла, което ви позволява да се насладите на аромата и веднага се вдигне настроението.Дифузор с етерично масло от "три в едно", едновременно служи влагозадържащ студена мъгла и ночником. Капацитетът на 100 мл и поддръжка на клиентите : Този дифузер за етерични масла е идеално за домашно ползване. Натиснете, за да включите функцията за пръскане в първи път, и подчертава по подразбиране ще бъде цветен градиент. Кликнете два пъти, за да обхванете текущото цвят на подсветката, и средство да продължи да пръскане.

R

Продукти в категория