.

.

GIFZES Крачкомер за разходка, 1 бр. Крачкомер за бягане, с Висока разделителна способност, Чувствително Точно Отчитане, Ясен Екран, Брой Стъпки, Електронен Крачкомер с ?

GIFZES Крачкомер за разходка, 1 бр. Крачкомер за бягане, с Висока разделителна способност, Чувствително Точно Отчитане, Ясен Екран,

BGN 14.16
Продукти

Той е изработен от ABS материал Характеристики : Точно отчитане, противоскользящий скоба за ключалката на сигурността, тъчпад е бутон.Високо качество на изработка на този шагомера, благородна лъскава огледална повърхност, дизайн на сензорни бутони и голям електронен екран, улесняват управлението и осигуряват точни показания.Благодарение на компактния си и тънък дизайн този крачкомер също е снабден с надежден нескользящим клип с катарама, и, което е по-важно, той може да следите на стъпките, да ги коригира, изчисляване на калории и т. Той е идеален за разходка или джогинг.Източник на захранване : 1 х Бутон на батерия (включена в комплекта).Подробности размер : L : 6,38 см/2,51 ", W : 5,4 см/2,13", H : 2,5 см/0,98" (прибл. Пратката включва : 1 х крачкомер.Описание : Тънка работа е това шагомера, повърхността е направена от висококачествена гланцирана огледални повърхности, с помощта на дизайна на сензорни бутони и електронното голям екран, което опростява управлението и осигурява точни показания.Благодарение на компактния си и тънък дизайн този крачкомер също е снабден с надежден нескользящим клип с катарама, и, което е по-важно, той може да следите на стъпките, да ги коригира, изчисляване на калории и т. Той е идеален за разходка или джогинг.Той е изработен от ABS материал.Дължина на това шагомера е 6,38 см, ширина - 5,4 см, височина - 2,5 виж Той е подходящ за джогинг и разходка.Име на продукта : Крачкомер Материал : ABS Особености : Точно отчитане, противоскользящий скоба за ключалката на сигурността, сензорен бутон за Захранване : 1 батерия за бутони (в комплекта) Цвят : различни цветове, Размери : Д : 6,38 см/2,51 инча, W : 5,4 см/2,13 инча, В : 2,5 см/0,98 инча (прибл.) Пратката включва : 1 х крачкомер.

R

Продукти в категория