.

.

UJIKHSD Сгъваем Дрон с 8К UHD камера за възрастни, Квадрокоптер с Автоматично връщане у дома, Следвайте ме, Смяна на двойна камера, оптично Позициониране на потока, Фотог?

UJIKHSD Сгъваем Дрон с 8К UHD камера за възрастни, Квадрокоптер с Автоматично връщане у дома, Следвайте ме, Смяна на двойна

BGN 53.57
Продукти

★ За Управление на гравитационным сензор с използване на управление със завъртане прави полет и създаването на по-ефективниНарисувайте желаната траектория на полета, незабавно изпълнява автоматичен полет, активирайте функцията въздушна и снимайте сцени с висока енергия. ★ Механично стабилизиран сверхширокоугольная камерата може лесно да правите стабилни и ясни снимки, а обектива може да се регулира ъгъла на наклона на камерата.Вградена регулиране на скоростта с няколко степени, колкото по-висока е скоростта на предаване, толкова по-силна е съпротивата на вятъра. ★ Вградена програма акробатика за трика, които можете да изпълнява премятания на 360 градуса във въздуха само един прост бутон. ★ Подобрена многоосевая камера, която позволява по-ефективно отстраняване на трептенето на фотоапарата и подобряване на качеството на изображението. (Не разбият фотоапарат ръчно, когато тя е активирана). ★ Интелигентен сензор за автоматично избягва препятствия и е снабден с 3 инфрачервени сензори, които автоматично да се избягва препятствия и да продължи да лети. ★ За Управление на гравитационным сензор с използване на управление със завъртане прави полет и създаването на по-ефективни.Нарисувайте желаната траектория на полета, незабавно изпълнява автоматичен полет, активирайте функцията въздушна и снимайте сцени с висока енергия. ★ Механично стабилизиран сверхширокоугольная камерата може лесно да правите стабилни и ясни снимки, а обектива може да се регулира ъгъла на наклона на камерата.Вградена регулиране на скоростта с няколко степени, колкото по-висока е скоростта на предаване, толкова по-силна е съпротивата на вятъра. ★ Вградена програма акробатика за трика, които можете да изпълнява премятания на 360 градуса във въздуха само един прост бутон. ★ Подобрена многоосевая камера, която позволява по-ефективно отстраняване на трептенето на фотоапарата и подобряване на качеството на изображението. (Не разбият фотоапарат ръчно, когато тя е активирана). ★ Интелигентен сензор за автоматично избягва препятствия и е снабден с 3 инфрачервени сензори за автоматично заобикаляне на препятствия и продължаване на полета.конфигурацияпРодукта Име на продукта : сгъваема въздушен дронразмер : Сгъване : 8.

R

Продукти в категория