.

.

Слама калъф за носене от 5 теми, Слама Чанта, чанта за Соломинок от неръждаема стомана, Стъкло, силикон, бамбук, прибори за хранене и Четки за почистване, Безопасен и ?

Слама калъф за носене от 5 теми, Слама Чанта, чанта за Соломинок от неръждаема стомана, Стъкло, силикон, бамбук, прибори

BGN 3.20
Продукти

Размер : слама калъф за носене км / ч дължина 10,23 инча, ширина 2.3 инча, максималната дължина, която може да бъде поставена, е 10,2 инча.Чудесен материал : основен материал чанти на съвсем малък - памук и лен, с различен дизайн, меки и удобни.Лесна употреба : слама торбичка е дантела, им е лесно да се ползват и удобен за носене.За многократна употреба калъф за слама : чанта за носене соломинок е изработена от материал за еднократна употреба, може да се пере на ръка; Можете да я пазят и използват следващия път.Широка гама от приложения : за многократна употреба на слама калъф подходящ за барбекю, пикници, пътувания и много други; Наслаждавайте се на живота, когато пожелаете и където пожелаете.Подробна информация за продукта:.Тези големи сламени калъфи за носене представляват прибл. 11,7 инча дължина и 3,9 инча ширина. малки сламени калъфи за носене, съставляват приблизително. 10,6 инча дължина и 2,3 инча ширина.Тези сламени калъфи за носене, изработени от памук и лен, можете да се изпират на ръка и да се използват за следващия път.Тези сламени калъфи за носене, заемат малко място в своите чанти, удобно да ги носи със себе си.

R

Продукти в категория