.

.

Стандартна прозрачен филм Хартман-Conco Hydrofilm 4 x 5, Хипоалергичен лепило, Стерилен, Водоустойчив филм, нисък профил, без латекс (по 10 броя в кутия)

Стандартна прозрачен филм Хартман-Conco Hydrofilm 4 x 5, Хипоалергичен лепило, Стерилен, Водоустойчив филм, нисък профил, без латекс

BGN 1.33
Продукти

Кутия с 10 броя във всяка превързочни материали от самозалепващи фолиа. Кутия с 10 броя във всяка. превързочни материали от самозалепващи фолиа. Стандартна прозрачен филм Хартман-Conco Hydrofilm 4 "x 5", хипоалергичен лепило, Стерилен, водоустойчив филм, нисък профил, без латекс - 10 броя в опаковка.Продуктът е изработен и лицензирана фирма Hartmann Conco .Продуктът принадлежи към категорията на адгезивных филма чалми . Стандартна прозрачен филм Хартман-Conco Hydrofilm 4 "x 5", хипоалергичен лепило, стерилен, водоустойчив филм, нисък профил, без латекс.Превръзка от прозрачни самозалепващи фолиа Хартман Hydrofilm е предназначена за използване като постоперативна и първични превръзки за предпазване от вторична инфекция и за покриване на неэкссудирующих рани.Тази превръзка, предотвратява натрупването на влага под повязками, за да се избегне отслаивания.Той сигурно определя превръзка на кожата за по-дълго време носене.Тя позволява да се оцени раната, без да махате превръзки.Висока скорост на пропускливост на влага, изпарения.Отговаря на контурите на тялото с нисък профил.Номерирани и цветни ръководство за употреба.Предотвратява натрупването на влага под повязками, за да се избегне обелване. Държи здраво превръзка на кожата за по-дълго време носене.Позволява да се оцени раната, без да махате превръзки.Позволява на пациента да се къпете с превръзка на място, като същевременно осигурява бариера за бактериите.Сигурен и надежден.Лесни за изпълнение стъпки, които можете да постигнете с една ръка в ръкавица.

R

Продукти в категория