.

.

Многоцветни Квадратни Стъклени Мозаечни плочки Emer's 250 парчета за направата на мозайки - Greycoding/179 (Цвят: кафяв)

Многоцветни Квадратни Стъклени Мозаечни плочки Emer's 250 парчета за направата на мозайки - Greycoding/179 (Цвят: кафяв)

BGN 12.52
Продукти

Красиви цветни стъклени плочкиЧудесно за създаване на произведения на изкуството и училищни проекти.Всяка мозайка е с размери 10x10x3 мм. Всяка опаковка съдържа около 250 парчета плочки.Лесен за използване и се нарязва с помощта на клещи количка.Приклеивание мозаичных плочки върху чаши, чинии, рамки за снимки, с помощта на предварително фугиране и така нататък. - Красиви мозаечни плочки от цветно стъкло - Размера на всяка мозайка 10x10x3 мм. Всяка опаковка съдържа около 250 парчета плочки. - Чудесно за създаване на произведения на изкуството и училищни проекти. - Приклеивание мозаичных плочки върху чаши, чинии, рамки за снимки, с помощта на предварително фугиране и така нататък. - Лесна за използване и рязане с помощта на клещи количка.Параметри : - Материал : цветно стъкло -Размер на (всеки) : Approx.12 инча на Помещение включва : 250 бр. мозаичных плочки Забележка : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Благодарим ви за разбирането!.

R

Продукти в категория