.

.

DOITOOL 3 бр. Спрей и Избършете електрическа възглавничка За Пътуване, Диспенсер за Момчета, Държач за стоки от Първа Необходимост, Чанта, Бели Бебешки Кърпички, Нагрев?

DOITOOL 3 бр. Спрей и Избършете електрическа възглавничка За Пътуване, Диспенсер за Момчета, Държач за стоки от Първа Необходимост,

BGN 2.33
Продукти

С Нагревател за кърпички : Малък и преносим нагревател за кърпички подходящ не само за домашна употреба, но и за да излезете на улицата.Контейнер за затопляне на памперси : предпазва вашето дете от студените мокри кърпички и осигурява на вашето дете от най-топли грижи, осигуряващи ви удобство.Нагревател за кърпички за дома : Поставете нагревателя на кутия за мокри кърпички и мокри кърпички могат да се използват след загряване, което е практично за използване.Опаковка хартиени кърпички за ръце : Тази топла вода чанта за мокри кърпички е направена от висококачествен полипропилен материал, трайна и практична, има дълъг срок на служба.Нагревател за мокри кърпички : поддържа подходящата температура кърпички, че бебето не е настинка при промяна на подгузника. Нагревател за кърпички : Малък и преносим нагревател за кърпички подходящ не само за домашна употреба, но и за да излезете на улицата.Контейнер за затопляне на памперси : предпазва вашето дете от студените мокри кърпички и осигурява на вашето дете от най-топли грижи, осигуряващи ви удобство.Нагревател за кърпички за дома : Поставете нагревателя на кутия за мокри кърпички и мокри кърпички могат да се използват след загряване, което е практично за използване.Опаковка хартиени кърпички за ръце : Тази топла вода чанта за мокри кърпички е направена от висококачествен полипропилен материал, трайна и практична, има дълъг срок на служба.Нагревател за мокри кърпички : поддържа подходящата температура кърпички за бебе не е настинка при промяна на подгузника.Списък на опаковки, 3 x нагревател за мокри кърпички 3 x USB кабел Характеристики -Горен нагревателен слой не се изпарява, не е дишаща и се нагрява равномерно.Удобно и безопасно да се използва по всяко време на USB-електрическа възглавничка за детски салфетки. -Този нагревател за мокри кърпички разработени с ниска консумация на енергия, което позволява ефективно да се пести енергия нагревател за мокри кърпички. -Кърпички могат да се съхраняват при подходяща температура, за да се дете не е настинка при промяна на подгузника, подхранва мокри кърпички. -Сложете този нагревател за кърпички в кутия за мокри кърпички, нагревател държи здраво салфетки в горната част на кутията за подгряване на мокри кърпички.

R

Продукти в категория