.

.

Радиатор вентилатора за охлаждане за вашия телефон TJLSS Подходящ за смартфони с диагонал от 4 до 7,4 инча, поставка-държач за по-хладните (Цвят: D)

Радиатор вентилатора за охлаждане за вашия телефон TJLSS Подходящ за смартфони с диагонал от 4 до 7,4 инча, поставка-държач за по-хладните

BGN 3.33
Продукти

1 Лесна употреба : Включете този охладител за телефон с кабел за зареждане на батерията и го включете към всеки порт захранване USB. Гуманизированный дизайн : за Този мобилен телефон е с бърз товаро на топлина, ниско ниво на шум при работа на вентилатора.Удължава срока на експлоатация на телефона. Впечатляващ охлаждащ ефект : скорост на този радиатор е 4000 оборота, а силният вятър помага за разсейване на топлината, предоставени на вашия телефон. Лесен за носене : Този охладител за мобилен телефон компактен и удобен за переноске, може да се използва по всяко време и на всяко място. Широка съвместимост : съвместима с всички смартфони с диагонал от 4-7,4 инча. Лесна употреба : Включете този охладител за телефон с кабел за зареждане на батерията и го включете към всеки порт захранване USB. Гуманизированный дизайн : за Този мобилен телефон е с бърз товаро на топлина, ниско ниво на шум при работа на вентилатора.Удължава срока на експлоатация на телефона. Впечатляващ охлаждащ ефект : скорост на този радиатор е 4000 оборота, а силният вятър помага за разсейване на топлината, предоставени на вашия телефон. Лесен за носене : Този охладител за мобилен телефон компактен и удобен за переноске, може да се използва по всяко време и на всяко място. Широка съвместимост : съвместима с всички смартфони с диагонал от 4-7,4 инча. Лесна употреба : Включете този охладител за телефон с кабел за зареждане на батерията и го включете към всеки порт захранване USB. Гуманизированный дизайн : за Този мобилен телефон е с бърз товаро на топлина, ниско ниво на шум при работа на вентилатора.Удължава срока на експлоатация на телефона. Впечатляващ охлаждащ ефект : скорост на този радиатор е 4000 оборота, а силният вятър помага за разсейване на топлината, предоставени на вашия телефон. Лесен за носене : Този охладител за мобилен телефон компактен и удобен за переноске, може да се използва по всяко време и на всяко място. Широка съвместимост : съвместима с всички смартфони с диагонал от 4-7,4 инча.Технически характеристики : Заглавие : Радиатор за мобилен телефон Срок на услугата : 180 минути Капацитет на батериите : 400 mah Входно напрежение / ток : 5 v / 0,1 Скорост : 4000 Материал : ABS Размер на продукта : около 63 * 85 * 31 мм/2.

R

Продукти в категория