.

.

Ursumy Коледна Шапка на Дядо Коледа, Празнична Шапка за Коледните празници, за да проверите за Партита, Нови Шапки от Нетъкан текстил за Възрастни (опаковка от 1)

Ursumy Коледна Шапка на Дядо Коледа, Празнична Шапка за Коледните празници, за да проверите за Партита, Нови Шапки от Нетъкан текстил

BGN 2.67
Продукти

【Коледна шапка на дядо коледа】 Един размер подходящ за повечето възрастни, деца, тийнейджъри, училищни момчета и момичета 【Запазва топлината】- празнична Коледна шапка с удебелени дизайнерски хастар може согревать в студа.Впитывающая потта подплата, което я прави удобна в чорап и не ще ви позволи да смутиться, когато снимате шапка.През Новата година вие ще се чувствате топло и щастливо. 【Високо качество】- Шапка на дядо коледа е направена от висококачествен плюш.Червено кадифе плат и удобна двойна подплата правят шапки на дядо коледа меки и приятни на допир.Ръчно пране, за да не причинява алергии, экологична.На вас и на семейството ви ще го харесат. 【Аксесоари за коледното парти】 Забавни вечерни шапки за коледа на празнични вечери, празнични партита за семейни приятели, коледното костюмированной парти, рожден ден, Нова година, социални дейности, сценичното представяне, аксесоари за коледни переодеваний и т. 【Подаръци за коледните празници】 Коледни подаръци за приятели, семейство, партньори, колеги.Тези шапки на Дядо Коледа в класически стил ще създадат празнична атмосфера по време на Коледа, Нова година и празнични дни.Добре дошли в Ursumy! ❤Компанията Ursumy основана през 2001 година. Ние много години се занимаваме с дизайн и производство на CROWN. ❤Цел Ursumy - поставя клиента на първо място.Ursumy означава, че вие Слънчев, ние се надяваме, че нашата ДИАДЕМА и услуги ще могат да направят живота си напълно на слънчевото греене. ❤Ursumy следва тенденциите на времето и се стреми да покаже увереност и красота на съвременните жени.Надяваме се да ви хареса!.

R

Продукти в категория