.

.

12 Опаковки Мини-Коледни Чорапи на Едро, Малки Коледна Украса за масата за Хранене, Посуда под формата на Снежинки, Притежателите на Трапезно сребро, Чорапи под форм?

12 Опаковки Мини-Коледни Чорапи на Едро, Малки Коледна Украса за масата за Хранене, Посуда под формата на Снежинки, Притежателите

BGN 2.26
Продукти

?【Подходящ размер】 размер на всяка коледа притежателя за прибори за хранене е около 14 см / 55 инча х 9 см / 3.6 инча, това е достатъчно, за да публикувате сребърни, когато накрываете на масата, за да рождественскому вечеря; Те ще се превърнат забавно за декорация на коледната маса за хранене за семейството си. ?【Надежден материал】 Всички коледни чорапи на Дядо Коледа са изработени от мека и удобна нетканой тъкан, която е здрав и може да се прилагат многократно.Те също така приятно се усеща на ръцете. ?【Хубава украса】 Нашите мини-влакчета за съдовете под формата на коледни чорапи под формата на снежинки, украсена с празнични подаръци и лакомства в класически рождественском стил; можете да Ги напълните с каквото и да било, например, столовым сребро, нож, лъжица, вилица, бонбони, подаръци; Те са удобни и да изглежда красива. ?【По-голям избор】 Вие ще получите 20 опаковки, украса за коледните чорапи, които са подходящи за вашите нужди в де; И тези накити за съдове много красиви; Те ще носят огромно удоволствие от използването на този украса, тази Коледа. ?【Широко приложение】 Всеки притежател за коледни чорапи снабден с червен конец, за да му е лесно да се мотае; също така може да се мотае тези сладки мини-коледни чорапи коледна елха, къща, стена и т.; Подходящи за Коледа, на Деня на Свети Валентин, сватба, рожден ден, Нова година и така нататък. мини-шапки на Дядо Коледа, Малки забавни коледни шапки, коледни украса за винени бутилки, посуда, бонбони, плодове, шапки на Дядо Коледа за бродерия и САМ Параметри : Размер : около 14 см / 5.5 инча x 9 см / 3.6 инча Материал : мека и удобна нетканая плат Фигура : снежинки, Цвят : бял и червен Забележка : 1. В комплекта не са включени нож и вилица. Поради ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 виж 3. Поради различни дисплея на всеки компютър изображения и обекти ще бъдат малко по-различно.Контекст на употреба : 1. Използвайте чантата за сватбени тържества, сложете в нея бонбони. Подходящи за декорация на коледната маса за хранене, най-сладкото титуляр за коледното съдове, поставете в него нож и вилица. На тях можете да украсите коледна елха, сложи подаръци.Характеристики : като практично и красиво коледна украса може да се мотае сладък мини-коледен отглеждане на коледна елха, камина, къщата и т.

R

Продукти в категория