.

.

TECKEEN 1 Кутия с Различни Размери, Стоманени Очила, Бижута, Часовници, Комплект с Винтове За Ремонт, комплект с винтове, приблизително 600 бр.

TECKEEN 1 Кутия с Различни Размери, Стоманени Очила, Бижута, Часовници, Комплект с Винтове За Ремонт, комплект с винтове, приблизително

BGN 44.03
Продукти

1 100% чисто нов и високо качество. Винтове с различни размери малки, отговарят на различни изисквания. Идва с вградена отделна кутия за съхранение с информация за размера на кутия, разбираема за разпознаване на различни размери. Материал от неръждаема стомана, антикоррозийный и здрав. Компактен размер удобен и лесно да се заеме със себе си навсякъде и лесен за употреба. 100% чисто нов и високо качество. Винтове с различни размери малки, отговарят на различни изисквания. Идва с вградена отделна кутия за съхранение с информация за размера на кутия, разбираема за разпознаване на различни размери. Материал от неръждаема стомана, антикоррозийный и здрав. Компактен размер удобен и лесно да се заеме със себе си навсякъде и лесен за употреба.Характеристики : 1. 100% чисто нов и високо качество2. Малки винтове с различни размери отговарят на различни изисквания. Идва с вградена отделна кутия за съхранение с информация за размера на кутия, разбираема за разпознаване на различни размери. Материал от неръждаема стомана, антикоррозийный и здрав. Компактен размер удобен и лесно да се заеме със себе си навсякъде и лесен за употреба. Висококачествена кутия за съхранение може да се използва за други цели. Чудесно за различни ремонтни работи, като например ремонт на очила, слънчеви очила, часовници и т. Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : серебристыйдиаметр : 1,2 мм10 размери винтове (мм) 1,6 мм /2 мм /2,50 мм / 3 мм / 3.5 мм / 4 мм / 4,5 мм / 5 мм / 5.5 мм / 6 мм Опаковка включва : 1 x кутия с винтове за часа (около винтове 600шт).

R

Продукти в категория