.

.

Органайзер за обувки С Многопластов Дизайн, Стойка За обувки, богат на функции Витрина или Закачалка за дрехи, лавица за книги, Рафтове За съхранение с Голям Капаци?

Органайзер за обувки С Многопластов Дизайн, Стойка За обувки, богат на функции Витрина или Закачалка за дрехи, лавица за книги,

BGN 0.67
Продукти

1 Многофункционален : може да се използва не само като поставка за обувки, но и като лавица за книги, кухненски рафт, органайзер за стая и дори офис стелажи за съхранение. Той е подходящ за почти всяко място и осигурява достатъчно място за вашия вход, фоайе, кухня, градина, спални и т. най-Добрият избор за максимално използване на пространството!. Внимателно обработени спрей рафт лесно за почистване.Поставка за обувки не само приятно се усеща на ръцете, но и да има добра носеща способност и изключително дълъг живот. Материал : Всички стоманени тръби, покрити с за постигане на стилен и траен външен вид.Регулируеми крачета позволяват поддържане на стабилността на неравномерно поле. Бързо и лесно сглобяване : Рафтове може лесно да бъде събран от един човек с помощта на илюстрирано ръководство за експлоатация и материали за монтаж. Многофункционален : може да се използва не само като поставка за обувки, но и като лавица за книги, кухненски рафт, органайзер за стая и дори офис стелажи за съхранение. Той е подходящ за почти всяко място и осигурява достатъчно място за вашия вход, фоайе, кухня, градина, спални и т. най-Добрият избор за максимално използване на пространството!. Внимателно обработени спрей рафт лесно за почистване.Поставка за обувки не само приятно се усеща на ръцете, но и да има добра носеща способност и изключително дълъг живот. Материал : Всички стоманени тръби, покрити с за постигане на стилен и траен външен вид.Регулируеми крачета позволяват поддържане на стабилността на неравномерно поле. Бързо и лесно сглобяване : Рафтове може лесно да бъде събран от един човек с помощта на илюстрирано ръководство за експлоатация и материали за монтаж.Име на продукта : поставка за обувки Материал изделия : изкуствена плака Размер на продукта : Cc : 100*30*134.9 Място на приложение : жилищни помещения, входове, коридори, гардероби и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, с изключение на каботажните за обувки. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.

R

Продукти в категория