.

.

Защитно фолио Alpha ZV-E10 за Sony Alpha ZV-E10 ZV-1F ZV-1 за видео блог-камера (3 опаковки), филм от закалено стъкло PCTC 0,3 мм твърдост-9H, Защита от надраскване, пръстови отпечатъци на р?

Защитно фолио Alpha ZV-E10 за Sony Alpha ZV-E10 ZV-1F ZV-1 за видео блог-камера (3 опаковки), филм от закалено стъкло PCTC 0,3 мм твърдост-9H,

BGN 1.67
Продукти

Висока прозрачност Подгъва е 2,5 Г. ⭐【Съвместима модел】 : По-специално, комплект аксесоари за предпазване на екрана, за да беззеркальной videoblog-камера Sony Alpha ZV-E10 2021 година на издаване.Размера и дебелината на съвместими и с Sony Alpha ZV-E10, която осигурява идеална за кацане. ⭐【Висока резолюция 3 x хартия за почистване на екрана; 3 x Кърпа за почистване; 3 x етикети за премахване на прах; 1 x Ръководство за инсталиране; 2 * Капак за топла башмака. ⭐【Съвместима модел】 : По-специално, комплект аксесоари за предпазване на екрана, за да беззеркальной videoblog-камера Sony Alpha ZV-E10 2021 година на издаване.Размера и дебелината на съвместими и с Sony Alpha ZV-E10, която осигурява идеална за кацане. ⭐【Висока резолюция 3 x хартия за почистване на екрана; 3 x Кърпа за почистване; 3 x етикети за премахване на прах; 1 x Ръководство за инсталиране; 2 * Капак за топла башмака.По-специално, комплект аксесоари за предпазване на екрана, за да беззеркальной videoblog-камера Sony Alpha ZV-E10 2021 година на издаване.Размера и дебелината на съвместими и с Sony Alpha ZV-E10, която осигурява идеална за кацане.

R

Продукти в категория