.

.

Фоторамка за оцветяване Kennmo 8x10 от дърво, МДФ с оргстеклом за играчки Hot Wheels и Cars на Disney Pixar, Малка Витрина за сенки за машинки Matchbox, Кутия с паметта за стени и плотове (?

Фоторамка за оцветяване Kennmo 8x10 от дърво, МДФ с оргстеклом за играчки Hot Wheels и Cars на Disney Pixar, Малка Витрина за сенки

BGN 1.67
Продукти

【Високо качество】—Рамка за сенки за очи от МДФ с полирани небьющейся предната част от плексиглас и помагат за изолиране на прах, идеално предпазват и демонстрират на запомнящи се неща 【Размер】—Външен размер на 8,2 'x10.8' (дълбочина) и вътрешен размер 7,7 'x9. 【Многофункционален】–Проектиран с пилообразными стелажи за вертикално и хоризонтално окачване на стената.Тази рамка може да поставите на всяка равна повърхност, като например бюро, нощно шкафче, стелаж, нощно шкафче, маса или друга равна повърхност по ваш избор. 【Украсете дома】 — Имайте достатъчно място, за да се побере вътре повече неща, като например мини-играчки, снимки, билети, награди, сертификати и цветя.Чудесен подарък за сватба, Коледа, Нова година, Ден на майката и на бащата. 【Защитно опаковане】—Всички рамки Kennmo shadow box е пълен с голямо внимание, за да се избегнат повреди при транспортирането.Нашите сенчести апарати се предлагат в бяло, черно и 5 цвята на дървото. 【Високо качество】—Рамка за сенки за очи от МДФ с полирани небьющейся предната част от плексиглас и помагат за изолиране на прах, идеално предпазват и демонстрират на запомнящи се неща. 【Размер】—Външен размер на 8,2 'x10.8' (дълбочина) и вътрешен размер 7,7 'x9. 【Многофункционален】–Проектиран с пилообразными стелажи за вертикално и хоризонтално окачване на стената.Тази рамка може да поставите на всяка равна повърхност, като например бюро, нощно шкафче, стелаж, нощно шкафче, маса или друга равна повърхност по ваш избор. 【Украсете дома】 — Имайте достатъчно място, за да се побере вътре повече неща, като например мини-играчки, снимки, билети, награди, сертификати и цветя.Чудесен подарък за сватба, Коледа, Нова година, Ден на майката и на бащата. 【Защитно опаковане】—Всички рамки Kennmo shadow box е пълен с голямо внимание, за да се избегнат повреди при транспортирането.Нашите сенчести апарати се предлагат в бяло, черно и 5 цвята на дървото.

R

Продукти в категория