.

.

HUANGXING - Мебелни Панти, Ръководство Инструмент за пробиване на дупки в Оса, Инструменти за Пробиване на дупки в Оса, Комплект Скоби за електрически вериги, 35 мм за мон?

HUANGXING - Мебелни Панти, Ръководство Инструмент за пробиване на дупки в Оса, Инструменти за Пробиване на дупки в Оса, Комплект Скоби за

BGN 0.33
Продукти

Функция за пробиване на дупки на разстояние 46 мм и 48 мм или 52 мм за hinging винтОтвор за панти, подходящи за панти с диаметър 35 мм, както и за панти с диаметър 26 мм Прикачени файлове тренировка за дупки, изработени от висококачествени инженерни пластмаси за да се гарантира устойчивост.Лесен за използване, той ще ви помогне да настроите собствен вратата на кабинета със скрити панти.Това е набор от ръководства инструменти за пробиване на дупки под пантите.Характеристика : 2. Прикачени файлове бормашина за пробиване на отвори, изработени от висококачествени инженерни пластмаси за осигуряване на долговечности3. Функция за пробиване на дупки на разстояние 46 мм и 48 мм или 52 мм за hinging винта4. Дупка панти, подходящи за 35-мм линии, както и за 26-мм шарниров5. Лесен за използване, той ще ви помогне сами да инсталирате вратата на кабинета със скрити панти Спецификация : Вид на продукта : устройство за пробиване на петельматериал : Пластикцвет : син Размер : прибл. 35 мм / 1,4 инча съдържание на Пакета : 1 Х Употреба за тренировки 1 X Конзола 1 X позиционирующий прът 1 X гаечен ключ 1 X тренировка 1 X отварачка за дупки 35 мм 1 X ограничителни кольцо2 X аксесоари за ограничаване на дупки 26 мм 1 X Ръководство на потребителя.

R

Продукти в категория