.

.

Кошчето за боклук с педал SOLUSTRE, с Малка Кофа за Боклук, Боклук, Кошче за отпадъци, Детски Гъби, Полипропиленови Кофи за Боклук, Подова Кофата за Боклук, Малки Кофи за ?

Кошчето за боклук с педал SOLUSTRE, с Малка Кофа за Боклук, Боклук, Кошче за отпадъци, Детски Гъби, Полипропиленови Кофи за Боклук,

BGN 1.33
Продукти

МАЛКИ КОФИ за БОКЛУК - ? Това е кофа за Боклук с капакДизайнът му е много Проста, в нея няма излишни Шарки и линии, а Цветът е Свеж и естествен.Конструкция предотвратява попадането на отпадъци i. Направете Своя Живот и Стая Чисти и Спретнати.Дайте да ви Комфортно преживяване.Разглобяема конструкция, може да се установи торба за боклук.МАЛКО кошче за боклук- ??КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК устойчива на плъзгане вземе подножието на педала, износостойкая, здрава и трайна употреба, да я лесно да се прекъсне.КОФИ за БОКЛУК - ???КОШНИЦА ЗА ценни КНИЖА не само в кофата за боклук или кутия за съхранение, но и творческа обстановка за украса на вашето жизнено пространство.КОФАТА за БОКЛУК - ???КУХНЕНСКО КОФАТА за БОКЛУК, Без много усилия ще превърне вашата маса, скрин или плота, в добре организирана и нежна пространство.КОШЧЕТО ЗА МАЛЪК ПЛОТ - ???КОШЧЕТО за боклук ЗА ЯСТИЯ Без много усилия ще превърне вашата маса, скрин или плота, в добре организирана и нежна пространство.Пратката включва 1 х кофа за Боклук Характеристики -Цвят : както е показано на фигура Кофи кофи за баня-Материал : полипропилен педала на кошчето за боклук -Размер : 31,00 X25,00 X25,00 см./12,18 X9,82 X9 титуляр за боклук. -Чудесен контейнер за съхранение на отпадъци от хартия, салфетки, трохи, пилинг и много други. - баня, пералня, килер, къща, офис, работилница, детска стая, спалня, шкафове и т. за кофа за боклук. -Използване на полипропиленови материали и изящна изработка производство, кофата за боклук, за гъбички е здрав контейнер за съхранение на гъби боклук. -Висока якост и трудна деформация.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност обърнати боклуци в резервоара. -Проста, но модерна форма на гъбички, хармонично съчетание на цветове, което дава на хората напълно ново усещане за гъби боклуци в резервоара.Описание на продукта Малка кофа за боклук Без особени усилия ще организира вашата маса, скрин или плота, в добре организирано пространство.кофа за боклук Разумен дизайн ви позволява да персонализирате съхранение в съответствие с вашите индивидуални нужди и пространството.малко кофата за боклук, Това е многофункционално съхранение компактни размери, направени от добър материал.

R

Продукти в категория