.

.

Преносими Бутилки с гореща вода за плюшени ястия за ръце, Чанта за бутилка с вода, Калъф за Плетене на Бутилки, Чанта за гореща Вода, Прибори, Калъф за чанти с гореща ?

Преносими Бутилки с гореща вода за плюшени ястия за ръце, Чанта за бутилка с вода, Калъф за Плетене на Бутилки, Чанта за гореща

BGN 2.88
Продукти

акрилни влакнаПроизведено в САЩ или са внесени.Калъф за притопляне за ръце : Вязаный калъф за притопляне е на повърхността и осигурява удобно докосване.Пълни с вода пакет-топло : поддържа топлина в продължение на повече време.Калъф за бутилка с гореща вода : Калъф е изработен от удобен силиконов материал, който е безопасен за използване, vi, Класическа чанта за топла вода : -Калъф за чанти, изработени от удобни материали и е безопасна за употреба.Топло за легла : Подходящ за използване в дома, в училище, в офиса и т., което ви гарантира добър опит в използването.Осъществяване на списък 1 х калъф за затопляне на ръцете Характеристики - Материал : Акрилни влакна класическа чанта за топла вода. - Размер : Приблизително 31 x 20 x 0,2 см за бутилки с топла вода. - Капацитет : 2000 мл гореща вода. - Цвят : Бордо, Принадлежности за приготвяне на топла вода в чували. - Изработен от удобен материал, калъф чанта здрав и безопасен за използване като горещ пакет. - Текстилен калъф за чанта с топла вода може да помогне за запазване на топлината в продължение на повече време. - Вязаный калъф за чанти с топла вода създава усещане за комфорт при допир на бутилките с гореща вода. - Това е един прекрасен подарък за вашите приятели и семейства, който демонстрира загрижеността си за капака, за притопляне. -Подходящ за дома, училище, офис и т. за използване, което ви е добър опит в използването на уреди за легла.Описание Товарагорячая бутилка за вода Е добър избор за зимни подаръци, независимо от това, на кого тя е дарение, това е внимателен и практичен подарък.горещ компрес Тази топло за ръце, произведени от топли и еластични материали, които согреют ръцете си със студена през зимата.

R

Продукти в категория