.

.

FRCOLOR Дамски Шапки Eva Дължина с Цветя Модел и Шапки S, Капор за Момичета, Женски Салонные Абсорбатори, Шапка, Шапка за Големи Всички Инструменти, Многопластова Душ Печ?

FRCOLOR Дамски Шапки Eva Дължина с Цветя Модел и Шапки S, Капор за Момичета, Женски Салонные Абсорбатори, Шапка, Шапка за

BGN 5.10
Продукти

САТЕН ШАПКА за душ-Подходящ за вземане на душ, приготвяне на храна и СПА-процедури, добре се грижат за косатаДАМСКИ ДРЕХИ ЗА ДУШАТА е изработена от сатен, материал PEVA, лесна и безопасна за използване.ЖЕНА КЪПАНЕ - Подходящ за главите на повечето хора, без колебание, лесно се побира.КОПРИНА ШАПЧИЦА за БАНЯ - чудесен подарък за вашето семейство и приятели.ШАПКИ ЗА душ - добре се грижат за косата или могат да се прилагат за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето и т., на Помещение и включва 3 x шапки за душ Характеристики -Не се използва само веднъж, може да бъде многократно шапочкой за душата. -Цвят : както е показано на фигура Еластичната шапка за баня - Изработен от сатен, материал PEVA, лесна и безопасна за използване сатен шапчица за баня. - Подходящ за къпане, готвене и СПА, шапка за плуване за коса. -Размер : 29,00 X29,00 X2,00 см/11,40 X11,40 X0 аксесоар за СПА-салон за лице. -С гъвкав дизайн, подходящ за различни обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора, шапка с флорални принтом. -В наша защита за косата има фигура, за да сте прави да изглеждат по-привлекателни по време на къпане. -Материал : сатен, шапка за баня PEVA Стоки Описаниеселковая шапчица за баня Вас, все още се дразни на мокра коса, когато се взема душ?Този прекрасен душ - добър избор за вас. сатен шапка за душ Идеален за вземане на душ, готвене и посещение на спа центъра, както и за обвързване на растежа на косата по време на грим, почистване на лицето и т., Шапка за душ, Тези с шапка за душ за многократна употреба и по-меки.

R

Продукти в категория