.

.

Felenny Детско столче за Кола Охладител Мат Лятото Стол Ледена въздушна Възглавница за Детско столче за Кола Охладител Подложка За Седалката и Количка Охлаждащ Подло?

Felenny Детско столче за Кола Охладител Мат Лятото Стол Ледена въздушна Възглавница за Детско столче за Кола Охладител Подложка

BGN 2.00
Продукти

От двете страни на седалката cooler са изработени от безвредни за кожата материал, който не предизвиква дразнене на кожатаТой е готин и дишаща, меки и удобни за бебето.Много лесно за почистване, можете да избършете го с кърпа и го оставете да изсъхне напълно по естествен начин.И, моля, използвайте естествена или детско препарат за ръчно пране.Моля, го оставете да изсъхне по естествен начин след почистване.Не използвайте пералната машина, за да се избегне надраскване.Охлаждащ подложка за количка също е оборудван с 2 открити прорези, облегчающими управление седалка.Нашите охлаждащи подложки за колички са подходящи за употреба на закрито, на открито и по време на пътуване.Се сгъва за лесно съхранение.Охлаждащ подложка за столче за кола е с размери от 26,8 инча * 13 инча / 27,75 * 13,58 инча, винаги можете да вземете със себе си охлаждащ подложка за детска седалка, без да заема много място.Охлаждаща уплътнение за летния столче за кола baby pad е предназначена не само за детски колички, но и за детска обедната стола, детски креватчета и люлки, защитни седалки и люлек. детски седалки за сигурност. 【Охлаждащи гел накладки за детско столче за кола】 Ледена накладка е универсална и практична, сгъваема конструкция, удобна за переноске и съхранение.Размери 26,8 инча * 13 инча / 27,75 * 13,58 инча, винаги можете да вземете със себе си ледените възглавница за детска седалка, без да заема много място.И той моющийся и издръжлив на употреба. 【Удобен материал, което е благоприятно за кожата】 Нашите охлаждащи подложки за колички са изработени от приятен за кожата материал, който не дразни кожата.Той е готин и дишаща, меки и удобни за бебето.Здрави и екологично чисти материали, с добра топлоизолация. 【Винаги е прохладно】 Охлаждащи подложки за автомобилни седалки пълни специално разработени гидрогелями, които помагат бързо да се отвръща с топлина и поддържане на желаната температура за максимален комфорт.Благодарение на теплопередаче това помага за намаляване температурата на повърхността на човешкото тяло, която на 5 градуса по Целзий по-долу нормална температура. 【Охлаждащ подложка за детско столче за кола】 Преди да излезе на тепиха в хладилник за 5-10 минути, за да го стопли и му е по-удобен за използване. 【Многофункционален】 Охлаждащ подложка за летния столче за кола baby pad е предназначена не само за бебешки колички, но и за детска обедната стола, детски креватчета и люлки, охраняем на седалката и люлек. детски седалки за сигурност. 【Охлаждащи гел накладки за детско столче за кола】 Ледена накладка е универсална и практична, сгъваема конструкция, удобна за переноске и съхранение.Размери 26,8 инча * 13 инча / 27,75 * 13,58 инча, винаги можете да вземете със себе си ледените възглавница за детска седалка, без да заема много място.

R

Продукти в категория