.

.

Xiaoling 10 БР., Многофункционални S-Образни Куки, Тежки Куки, Окачени на Куки от Неръждаема Стомана, Висящи на Куки за Кухня, Работилница, Баня, Градина, Дрехи, Чанти, Кърп?

Xiaoling 10 БР., Многофункционални S-Образни Куки, Тежки Куки, Окачени на Куки от Неръждаема Стомана, Висящи на Куки за Кухня,

BGN 3.00
Продукти

❤❤ МАТЕРИАЛ : неръждаема стомана; ЦВЯТ : сребрист ❤❤ ОПАКОВКА : 10 * куки. ❤❤ Е предназначена за работа с по-тежки товари, здрав и издържа дълго време. ❤❤ Е лесен за използване и переноске, не е залепен и не се инсталира. ❤❤ МНОГОЦЕЛЕВИ : идеален за окачване на кухненски прибори, кърпи, чанти, облекло, шал, цветя, саксии, градински инструменти, консумативи и магазини за инструменти. Материал : Неръждаема стомана. Характеристики на продукта : с ъгъл на наклон, безопасен за използване, устойчивост на корозия и антикоррозийностью. Област на приложение : многофункционален, може да се използва с кухненски набор, като тенджера и чаша, и може да се използва за шкафове, пералня, работилница и гараж.

R

Продукти в категория