.

.

Automobile калъф Automobile калъф Tesla Model S Специален Автомобил калъф Автомобили Облекла От дебел плат Оксфорд за Защита От Слънцето Дъждобран Автомобили плат Automobile калъф (Ра?

Automobile калъф Automobile калъф Tesla Model S Специален Автомобил калъф Автомобили Облекла От дебел плат Оксфорд за Защита От Слънцето

BGN 1.00
Продукти

Този материал, благодарение на циркулация на въздух под капака, предпазва от влага, намаляване на топлинната мощностЗа носене и съхранение просто, лесно, можете да се съхранява на удобно място.Ултравиолетовите лъчи, предпазва пясък, кал, листа, клони, сняг, дъжд, скреж, автомобил от птици.Може да се използва за външна защита, вътрешни и външни колата.Те притежават водонепроницаемостью и устойчиви на uv, запазват автомобил в сухо състояние, предотвратява попадането на влага и защитават по-добре колата. ★ На този автомобил калъф е предназначен за Tesla Model S, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако вашият модел не е подходящ за кола чехлу, можете да отидете в магазина ни, има много видове автомобилни покривала за вашия избор, можете също да се свържете с нас чрез пощенска кутия, ние ще подберем най-подходящата кола за носене.Пълен предния капак на автомобила.Дължината на колата е точно измерени, моля, изберете съответната защитен калъф.Калъф за автомобила 1. Водоустойчив плат : професионален водоустойчив материал, ефективно реагират на дъжд и снегопад2. Дизайн интимна сигурност : оборудван с шест светлоотразителни ивици с висока светоотражающей способност за предотвратяване на нощно scraping 3. Противоугонный заключване с парола : лесен за използване, безопасен, ефективна защита от краж4. Сигурен пожарозащитните : някои антипиреновые имоти за бъчви цигари, заря и фойерверки Име на продукта : Калъф за кола Цвят : черен Приложими модели : Модел на Tesla Материал : плътен плат Оксфорд Срока на използване : 7 години Опаковка включва (калъф за кола, брава, чанта за съхранение) Функция : киселинни дъждове, крем от сняг, защита от слънцето, устойчивост на надраскване, прах, разрывостойкость продукта Фотография е направена в реално време, но зад ъгъла и яркост, тъй като има разлика между някои цветове, моля, разберете.Очаква се, че той ще пристигне в рамките на 20 работни дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория