.

.

Комплекти за диамант живопис 5D с пълна дрелью, Комплекти за диамантения творчество Направи си сам за възрастни, Рисуване по номера за начинаещи, Рисувани с кристал?

Комплекти за диамант живопис 5D с пълна дрелью, Комплекти за диамантения творчество Направи си сам за възрастни, Рисуване по номера за

BGN 3.46
Продукти

Идеалните комплекти за рисуване с диаманти -В комплекти за рисуване диаманти включва : 1 бр платно с висока разделителна способност, 22 бр. самозаклеивающиеся пакети, 2 бр. лепило глина, 1 бр. диамантени лепкава дръжка (може да сложите 1 или 3 диаманта с помощта на самозалепваща писалки). Качествени диаманти -Ние предлагаме повече от 30% от диаманти, това е достатъчно за създаване на красив диамант художествени картини.Кристални диаманти хомогенна по форма и размер, цвят диаманти наситени и са подбрани.Завършено е диамантена рисувани с пълно и подробно ще ви представим впечатляващи визуални впечатления.Рисуват диаманти лесно - Завърши оцветяване диаманти е много просто.Ние сме предоставили на отличен набор от инструменти, а самият платно на лош вкус, така че е лесно да рисуват диаманти.Освен това, ние подробно описани етапи на операцията на снимките и в инструкциите, моля, прочетете внимателно преди започване на операцията, благодаря.Украсата на къщата и подаръци - 5 D диамантена живопис - това е много изискана декорация за стени, модерно, благородна и елегантна.Изделия от кристални диаманти ще запълни вашия дом жизнена сила и ще станат по-топли.Освен това, комплекти за диамант живопис със собствените си ръце също са отлични подаръци за семейството и приятелите.Намалете стреса и възпитаване търпение - След тежка работа и интензивно обучение имаме нужда от развлечение и забавление. Комплекти за рисуване диаманти 5 D за възрастни, painting by diamonds ще ви помогнат да забравите за своите притеснения и спокойно време.Комплект за рисуване с диаманти за деца, децата да стоят далеч от компютри, игри и се съсредоточи върху рисувах с диаманти, персонални боята по номера могат не само да развият търпението на децата, но и за подобряване на практически умения.Идеалните комплекти за рисуване с диаманти -В комплекти за рисуване диаманти включва : 1 бр. платно с висока разделителна способност, 22 бр. самозаклеивающиеся пакети, 2 бр. лепило глина, 1 бр. диамантени лепкава дръжка (може да сложите 1 или 3 диаманта с помощта на самозалепваща писалки). Качествени диаманти -Ние предлагаме повече от 30% от диаманти, това е достатъчно за създаване на красив диамант художествени картини.Кристални диаманти хомогенна по форма и размер, цвят диаманти наситени и са подбрани.Завършено е диамантена рисувани с пълно и подробно ще ви представим впечатляващи визуални впечатления.Рисуват диаманти лесно - Завърши оцветяване диаманти е много просто.Ние сме предоставили на отличен набор от инструменти, а самият платно на лош вкус, така че е лесно да рисуват диаманти.Освен това, ние подробно описани етапи на операцията на снимките и в инструкциите, моля, прочетете внимателно преди започване на операцията, благодаря.Украсата на къщата и подаръци - 5 D диамантена живопис - това е много изискана декорация за стени, модерно, благородна и елегантна.

R

Продукти в категория