.

.

Инструмент за премахване на външната фаска с шестоъгълни дръжка SORTZ от Неръждаема Стомана Премахва Разменяйте за Пробиване на метал (Цвят: A, Размер: Триъгълна дръж?

Инструмент за премахване на външната фаска с шестоъгълни дръжка SORTZ от Неръждаема Стомана Премахва Разменяйте за Пробиване на метал

BGN 20.80
Продукти

100% чисто нов и високо качествоМатериал : неръждаема стомана.Премахва разменяйте, не травмируя ръце, и увеличава ефективността.Може да бъде шлифован всяка дърворезба.Подходящ за всички видове тренировки с патрони, за да отговори на различните нужди.Функция : Премахва разменяйте, не травмируя ръце, и увеличава ефективността.Може да бъде шлифован всяка дърворезба.Подходящ за всички видове тренировки с патрони, за да отговори на различните нужди.Параметри : Материал : неръждаема стомана Размер : эталонное изображение1. При ръчно измерване се допуска отклонение от 1-2 мм, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Моля, имайте предвид малката разлика в цвета.

R

Продукти в категория