.

.

Преносим Автомобилен Въздушен компресор 150PSI, с акумулаторна батерия 6000 mah, с LCD smart дисплей на помпата с сърцевина от чиста Мед за автомобили, Мотоциклети, велосипед?

Преносим Автомобилен Въздушен компресор 150PSI, с акумулаторна батерия 6000 mah, с LCD smart дисплей на помпата с сърцевина от

BGN 26.80
Продукти

●【И безжична мобилна връзка】 Безжичен дизайн и компактни мини-размери правят въздушен компресор преносим и лесен за управление с една ръкаТечнокристален дисплей се показва налягането на въздуха. на разположение 4 режима на работа (Автомобил, мотоциклет, велосипеди и топка). ● 【Батерия с капацитет 6000 mah】 Издържа дълго време, за да реши проблема с недостиг на време за автономна работа, въздушна помпа, вградена голяма батерия с капацитет 6000 mah.Разрешава се изпомпва 4 автомобилни гуми от 0-35 паунда на квадратен инч след пълно зареждане, или от 28-35 паунда на квадратен инч повече от 12 пъти.Той може напълно да се справят с ежедневните нужди или извънредни ситуации!. ●【Ярък светодиод и лекота на използване】 Разбира се!Ние също обмисля възможността да използва на тъмно!Супер ярък светодиод с 3 режима на осветление прави колата въздушна помпа подходящ за възстановяване след употреба на пътя и през нощта.преносим помпа за помпане на гуми за колата толкова лесен за използване, дори не четете инструкциите, че той определено си струва вашият избор!. ●【Изключителна мощност при малки размери】Специално оборудван с 15-цилиндров с въздушно баллоном, който осигурява максимално налягане 150 паунда на квадратен инч и разход на въздуха е 35 л/мин!. ●【LCD дисплей и автоматично изключване】 Цифров гумата помпа за автомобилни гуми е оборудван с голям LCD дигитален дисплей. В реално време се изведат точни данни за откриване, което позволява веднага да се учат на налягането в гумите!Нашият компресор помпа за изпомпване на гуми също така ви предоставя и функцията за автоматично прекъсване на желаното ниво, за да се избегне прекомерното напомпване.По-безопасно и по-удобно. ●【И безжична мобилна връзка】 Безжичен дизайн и компактни мини-размери правят въздушен компресор преносим и лесен за управление с една ръка.Течнокристален дисплей се показва налягането на въздуха. на разположение 4 режима на работа (Автомобил, мотоциклет, велосипеди и топка). ● 【Батерия с капацитет 6000 mah】 Издържа дълго време, за да реши проблема с недостиг на време за автономна работа, въздушна помпа, вградена голяма батерия с капацитет 6000 mah.Разрешава се изпомпва 4 автомобилни гуми от 0-35 паунда на квадратен инч след пълно зареждане, или от 28-35 паунда на квадратен инч повече от 12 пъти.Той може напълно да се справят с ежедневните нужди или извънредни ситуации!.

R

Продукти в категория