.

.

Пръстен за абажура Helonge, 4 бр., пръстени-редуктори за контакти за средно опорна плоча, стопорные пръстени за стъклени абажуров, осветителни тела. Подходящ тема диаме?

Пръстен за абажура Helonge, 4 бр., пръстени-редуктори за контакти за средно опорна плоча, стопорные пръстени за стъклени абажуров, осветителни

BGN 3.25
Продукти

Материал : Околовръстен преобразувател на абажура е изработен от здрава твърда бяла пластмаса, е здрава, не е лесно деформиран и ще продължи дълго време Размер : Пръстен-редуктор абажура e14 вътрешен диаметър 1,06 инча (27 мм), диаметърът на -1,69 инча (43 мм);.Предназначение : Адаптер преобразувател за инсталиране на абажура широко се прилага и за настолна лампа, таблица лампа, торшера, настолни лампи, прикроватной лампи и т. Определяне : Бял пластмасов пръстен за намаляване на абажура може да помогне на неподходящи абажурам да използвате малка крушка, добър ефект от използването.Лесна употреба : Не е необходимо да използвате всички инструменти, пластмасови ленти-редуктори абажура лесно се поставят на лампа, и това отнема само няколко секунди.Идеален заместител за инсталиране на вашия абажуров.

R

Продукти в категория