.

.

Инструменти за подстригване PATKAW Машинка за нокти Машинка за нокти 2 Опаковки един конете Ковач Инструмент За подрязване на Копита Рашпиль Нож За Копита Набор от ин?

Инструменти за подстригване PATKAW Машинка за нокти Машинка за нокти 2 Опаковки един конете Ковач Инструмент За подрязване на Копита Рашпиль

BGN 0.67
Продукти

Набор от рашпилевых ножици за копита : е изработена от материали с добро качество за дълголетиеИнструмент за ремонт на копита : Нарежете копито с назъбени ръбове, почистете долната част на копита и се уверете, че повърхността му е здрава и гладка.Машинка За Конски Копита : Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобства.Инструменти за подрязване на копита : Фина текстура, използването на лесно, не се страхува да се разпръскват.Машинка за нокти Donkey : Бърз ремонт на копита, спестяване на време и усилия.Пратката включва 2 x подковообразен машинка за подстригване Характеристики -Подходящи за коне, говеда, овце, кози и т. - произведени от материали за дълголетие. - и използвайте нескользящую дръжка, която ви е удобен за хващане. - Чудесен инструмент за подрязване на конски копита. - Размер : 17,00 X6,50 X2,00 см / 6,68 X2,55 X0,79 инча - Материал : неръждаема стомана и дърво - Лек и портативен, лесен за носене.Информация за стоки, Ако търсите нож за копитата на кон стабилно качество на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашият катер за ремонт подков ще бъде най-добрия избор.Ние използваме материали от неръждаема стомана и дърво, така че можете да ги съхранявате в продължение на дълъг период от време.

R

Продукти в категория