.

.

Заключване на волана, Универсално устройство за кола за сигурност с кражба спирачка с парола, Прибиращи брави с две куки за кола.

Заключване на волана, Универсално устройство за кола за сигурност с кражба спирачка с парола, Прибиращи брави с две куки за кола.

BGN 3.00
Продукти

?【Кодекс парола и без ключ】 Авто заключване волан с 5 кодированными цифрови парола, изработен от висококачествени с легирана стомана, може да бъде противорежущим, антисверлящим, антипиливающим ?【Универсален 】 Нашата защитна анти-кражба на планк за заключване на волана е универсално подходяща за леки автомобили, леки автомобили, големи камиони, камиони, микробуси и джипове.Плъзгаща ключалка на волана може да се регулира в съответствие с вътрешния диаметър на волана в диапазон 6,1-14,9 инча. ?【Лесна употреба】 се Регулира в съответствие с диаметър на волана.Дизайн без ключ, не се притеснявайте за загуба на ключове. ?【Конструкция сигурност】 Такова разположение на колелата без ключ по-трудно се отделят, която предпазва волан от надраскване. ?【За обслужване на клиенти】 Ние се грижим за качеството на нашия продукт.Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и обслужване на клиенти.Ние обещаваме да предложи за замяна в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【За обслужване на клиенти】 Ние се грижим за качеството на нашия продукт.Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и обслужване на клиенти.Ние обещаваме да предложи за замяна в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория