.

.

NOLITOY 2 бр. Висулки Прекрасна Украшение Декори Коледни Звънчета Празничен Камбанен звън За Покупки на Ваканционни имоти Закачалка за коледната Елха Гардиън Оформле?

NOLITOY 2 бр. Висулки Прекрасна Украшение Декори Коледни Звънчета Празничен Камбанен звън За Покупки на Ваканционни имоти Закачалка за

BGN 1.33
Продукти

Коледна висулка JINGLE BELLS - Коледни висящи декори много физически и практични за използванеВисящи звънчета ФЪН ШУЙ-Коледна камбанка с фина обработка и добра консистенция осигурява чудесен визуален ефект и придава красота.НОВОСТ КОЛЕДНА камбанка-декорация за коледната елха Можете да ги изпратите на вашите близки, приятели и семейства като коледен подарък, и те ще бъдат много щастливи. коледна камбанка - декорации за звънци са класически и празничен дизайн с елементи на Коледа, които са уникални.Креативен окачен звънец-висящи звънчета на ФЪН ШУЙ, коледна камбанка, окачване, изработен от различен материал. премиум-клас, който позволява да се използва в продължение на много дълго време.Коледна висулка JINGLE BELLS - Коледни висящи декори много физически и практични за използване.Висящи звънчета ФЪН ШУЙ-Коледна камбанка с фина обработка и добра консистенция осигурява чудесен визуален ефект и придава красота.НОВОСТ КОЛЕДНА камбанка-декорация за коледната елха Можете да ги изпратите на вашите близки, приятели и семейства като коледен подарък, и те ще бъдат много щастливи. коледна камбанка - декорации за звънци са класически и празничен дизайн с елементи на Коледа, които са уникални.Креативен окачен звънец-висящи звънчета на ФЪН ШУЙ, коледна камбанка, окачване, изработен от различен материал. премиум-клас, който позволява да се използва в продължение на много дълго време.Списък на опаковки 2 x висящи звънчета Характеристики -можете да ги изпратите на вашите близки, приятели и семейства като коледен подарък, и те ще бъдат много щастливи коледа колокольчикам. -Коледни висулки САМ може да направите вашата коледна елха е по-красива коледна камбанка за спускане със шейни. -Окачване с коледен ангел-камбана изработени от различен материал. премиум-клас, който ви позволява да използвате коледна камбанка много дълго време. -Материал : акрил, iron творчески окачен звънец -Цвят : както е показано на коледен окачен звънец -Размер : 36,00 X9,00 X5,00 см / 14,15 X3,54 X1 коледна камбанка. -Украса под формата на колокольчика може да бъде окачен на коледна елха или на други места в дома, които трябва да украсяват декоративни окачване. -Висулки-свирки angel бел, наистина може да помогне за създаване на специални и запомнящи се моменти за вас и празнична украса-колокольчика за приятелите си.

R

Продукти в категория