.

.

[2] Защитно фолио за екран с поддръжка на отключване на пръстови отпечатъци YWXTW за Samsung Galaxy Note 10 Plus, Защитен слой от закалено стъкло Твърдост 9 H, калъф, без мехурчета, к?

[2] Защитно фолио за екран с поддръжка на отключване на пръстови отпечатъци YWXTW за Samsung Galaxy Note 10 Plus, Защитен слой

BGN 7.19
Продукти

【Подкрепа за отключване на пръстови отпечатъци】 Высокочувствительная защитно фолио за екрана осигурява усещане за истинско докосване"Защитно фолио за отключване на пръстови отпечатъци подобрява отзивчивостта на телефона и не влияе на работата сензор за пръстови отпечатъци.Идва със супер комфортен усещане за докосване. 【Съвместимо устройство】 Защита на екрана от закалено стъкло със защита от надраскване, предназначена само за Samsung Galaxy Note 10 Plus.Дизайн Touch and go ви предоставя най-добрите усещания, отколкото на голата екрана.НЕ е съвместима нито с какви други модели. 【Твърдост 9 H】 HD screen protector-това е усъвършенстван 10-кратно военен устойчив на удари дизайн с увеличаване на кантове.Высокопрочное закалено стъкло ефективно предпазва вашия Galaxy S21 Ultra от нежелани scuffs бутони и някои други твърди вещества. 【Защита от шпионски】 Защита на екрана за поверителност поверителността чрез стесняване на ъгъла на видимост до 35 ° вашата лична и поверителна информация остава скрита от любопитни.Добър избор, когато сте в автобуса, асансьор, метро или на други обществени места. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси или съмнения относно нашите продукти, моля не се колебайте първо да свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория