.

.

Устройство против лай, Ултразвукова Мол Кучешки лай 3 в 1 Ултразвук Преследователь Кучета, Преносими Устройства за контрол на лай на Кучета, Инструменти за дресура ?

Устройство против лай, Ултразвукова Мол Кучешки лай 3 в 1 Ултразвук Преследователь Кучета, Преносими Устройства за контрол на лай

BGN 0.33
Продукти

?? Контрол лай на куче и симулатор за домашни любимци - Нашите устройства за защита от лай на кучета осигуряват контрол лай на куче и предотвратяване на такива действия, като thorugh, битки, грызение мебели, употреба на опасни продукти и друго нежелано поведениеЗа ултразвуково средство за възпиране кучешки лай с три режима (Chaser, Train и Light), моля кликнете на бутона в различни режими, за да получите най-добри резултати. ?? Мощен ултразвуков говорител - устройство за дресура на кучета и контрол на лай използва мощен високоговорител с дължина до 33 фута, за да отблъскват недружелюбных кучета.И портативен дизайн прави устройството stop barking dog подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.Можете да използвате ултразвукова мол кучетата лаят за дресура на куче или да го носите със себе си, за да се изкара.Висок фенери в комбинация с ултразвук засилват възпиране, особено през нощта или в условията на ниска осветеност. Въглища батерия 9 В (не е включен в комплекта). ??Безопасно за кучета и хора - най-хуманен и широко използван начин да предпазите кучето или кучето на съседа от лай.Ултразвуковото устройство против лай, няма да доведе до смущения или вреди за хората, защото хората не могат да чуят тези честотни диапазони, но кучетата ще бъдат чувствителни към тези ультразвукам.Въпреки това, за някои кучета може да се страхува или да не харесва този звук, и на първо място те не спре да лае, така че, моля, изберете до 2 седмици за обучение. ?? Led фенерче с няколко настройки - това е повече от просто средство за дресура на кучета и устройство против лай, супер ярко фенерче е включена в комплекта и може да се използва като допълнителен начин да се спре приближающуюся куче.Задържане на бутона натиснат ще доведе не само до публикуването на ултразвукови на звука, но и до по-бързо led избухването на ярки светодиоди и корекция на поведението на кучето.Ярко фенерче също може да се включите и да се използват за осветление на път за вкъщи. ??Съвети на специалиста - Устройство, за да отблъскват кучета и устройство против лай не се прилага към следните случаи : агресивни кучета, шумно обкръжение, куче с увреден слух, голям брой кучета заедно, кучета под 6 месеца или над 8 години.Ако това все още не работи след две седмици на обучение, или ако това не ви харесва и смятате, че това не си струва парите, ние, без съмнение, ще ви върнем пълната плащане.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ??Правилния начин да накарате кучето Си да спре да лае, не крещи на Кучето Си! ✖Да ви скучни неистов лай на кучетата?Имате проблеми с дрессировкой вашето куче?Или, може би се притеснявате за тяхната сигурност от бездомни кучета, когато излезеш навън? ✖В някои устройства за контрол на лай на кучета се използва автоматично спрей-коректор за кучета.За съжаление, това не ви дава контрол върху това, когато кучето брызгают в лицето.

R

Продукти в категория