.

.

TKFDC 2 броя Бележник формат А5 в Китайски Стил Ретро Кожен Бележник Седмичен Дневен Бележник за подарък Aldult Ученически Канцеларски материали (Цвят: E, Размер: A5)

TKFDC 2 броя Бележник формат А5 в Китайски Стил Ретро Кожен Бележник Седмичен Дневен Бележник за подарък Aldult Ученически Канцеларски материали

BGN 1.00
Продукти

Лесно се побира в раницата си или в куфарче за стабилно ежедневна употребаПодходящ за ежедневно записване на много важни неща.Това изглежда много красиво.Леки по тегло и удобен за переноске. подходящ за различни поводи.Подходящ за студентски, бизнес или лична употреба.Лесно се побира в раницата си или в куфарче за стабилно ежедневна употреба.Подходящ за ежедневно записване на много важни неща.Това изглежда много красиво.Леки по тегло и удобен за переноске. подходящ за различни поводи.Подходящ за студентски, бизнес или лична употреба.Лесно се побира в раницата си или в куфарче за стабилно ежедневна употреба.Подходящ за ежедневно записване на много важни неща.Това изглежда много красиво.Леки по тегло и удобен за переноске. подходящ за различни поводи.Подходящ за студентски, бизнес или лична употреба.Материал корица : изкуствена кожапакеты включва : 2 бр. x записная награда премахване : 1. Моля се допуска грешка при измерване в рамките на 2-3 виж 2. Тъй като екранът на компютъра е различно, действителният цвят може да се различават малко от горните изображения.

R

Продукти в категория