.

.

TOYANDONA Пръстени за стрелба с Лък за деца, Улични играчки за момчета, Детски Спортни Играчки, Набор от куки и пръстени, Подбрасывающий Пот и Игрушечное пръстен, Плюшен?

TOYANDONA Пръстени за стрелба с Лък за деца, Улични играчки за момчета, Детски Спортни Играчки, Набор от куки и пръстени, Подбрасывающий Пот

BGN 3.00
Продукти

БамбукИГРА-ХВЪРЛЯНЕ ЗА ДЕЦА - Играчки дървени стрели Позволяват на децата да се държат далеч мобилен телефон и компютърна игра и се играе тази забавна играчка.ДЕТСКА ИГРА ЗА ХВЪРЛЯНЕ - да Играят само и интересно, просто поставете бамбуковую на телефона на подходящо разстояние, а след това я е възможно, ще се хвърлят в състезанието, за да видим кой повече ще попаднат в целта.ХВЪРЛЯНЕ на САКСИЯТА - Нека децата ще почистват далеч мобилни телефони и компютърни игри и поиграют в тази забавна играчка.ИГРИ НА ОТКРИТО В ДВОРА - древната игра на хвърляне на саксията, за да е подходяща за семейни, училищни, празнични състезания за колективна игра.ДРЕВНЕКИТАЙСКАЯ ИГРАТА - Играчка дървени стрели Следвайте бебето си в играта с тази интересна играчка за развитие на отношенията между родители и деца.Осъществяване на списък 1 х Бамбук гърне 10 х Играчка стрели Характеристики -Размер (бамбук тръба) : 25,00 X8,00 X8,00 см. / 9,82 X3,14 X3 комплект за разбъркване. -Цвят : както е показано на фигура -Материал : бамбук детска игра-Забележка : Играчката представлява играчки за игри на открито в различни цветове. -Играйте, просто и интересно, просто поставете бамбуковую на телефона на подходящо разстояние, а след това я е възможно да се откажат конкурс, за да видим кой повече ще попаднат в целта при хвърляне на стрели. -Избраният от висококачествен бамбуков материал, който лесно се деформира или се прекъсне, той може да продължи известно време в карнавал игра. -Старата игра на хвърляне на саксията, за да е подходяща за семейство, училище, партита в рамките на колективната игра състезания по подбрасыванию на саксията. -Върхът на стрелата с гумена конструкция, сигурност и точност.Вашите деца могат да го използват, без да се тревожи за детски игри на открито. -Ежедневни забавни игри, в които може да се играе от хора от всички възрасти, независимо от това къде те се намират вътре или отвън, хвърляне на стрели, за да хвърлят саксии.Описание на продукта Детска игра на открито се Играе лесно и забавно, просто поставете бамбуковую на телефона на подходящо разстояние, а след това я е възможно да се хвърли в конкурс, за да видим кой повече ще попаднат в целта. карнавальная играта Този комплект за игра на хвърляне на саксията е изработена от различен бамбуково материал.

R

Продукти в категория