.

.

Лесна за Жаба с Декоративни Момчетата във формата На животни, Кукли за Деца, Мека Възглавница, Прекрасен Плюшено канапе за Прегръдки, Детска играчка за Хелоуин, Раз?

Лесна за Жаба с Декоративни Момчетата във формата На животни, Кукли за Деца, Мека Възглавница, Прекрасен Плюшено канапе за

BGN 6.49
Продукти

ГИГАНТСКА плюшена играчка-плюшена жаба може да бъде удобна възглавница за деца, украса на стаята и хола играчка ЖАБА за бита - Изберете мек и удобен материал за пълнеж, който може да ви придават мекота на допир.ОЧАРОВАТЕЛНА плюшена играчка - мультяшная забавна играчка винаги съм харесвал повечето деца и възрастни.Можете да го използвате като подпори за снимане, за да направи няколко запомнящи се снимки със своите семейства и приятели.ДЕКОРАТИВНА детска играчка - Очарователна възглавница : идеален за настаняване на дивана в кафенето, библиотеката, по време на парти в клуб и т., като направите стаята си по-специална.ИНТЕРАКТИВНА пухкави играчки 【РЕЛАКСИРАЩА ПЛЮШЕНО ЖИВОТНО】 ? Изберете мек и удобен материал за пълнене, който ще направи по-мек на допир.Пратката включва 1 x играчка плюшен Характеристики -Цвят : зелени възглавници с животни -Мека играчка жаба може да бъде за детска удобни възглавници, украса на стаята и дневната и т.86 X1 моющаяся кукла жаби. -Перфектен декор за спалня, хол, къща, офис, детски креватчета, на автомобила и на всяко друго място, което ви харесва.Това моющаяся възглавница. -Материал : Плюшен гигантска плюшена играчка -Очарователен и креативен дизайн, осигуряващ нейната популярност и практичност сред хората, които играят в жаби за деца. -Супер чаровна играчка жаба, много сладко и забавно, в допълнение, това е добра плюшен играчка за декор на работния плот. -Разработен със собствени играчки жаби, той е различен ярък цвят и комфортни на допир плюшени играчки novetly.Описание на продукта космати Интерактивни играчки Плюшени жаби Играчката е направена от висококачествен материал в нея е много удобно и безопасно да играят. домакински играчка жаба С глоба изработка на производство, играчки изискани и красиви, те може да запълни всяко място уютна атмосфера. гигантска плюшена играчка е уникален и стилен дизайн, идеален за подарък на фестивала, игри за деца, аксесоари за дома и т. очарователна плюшена играчка, моля, измийте го на ръка и го оставете да изсъхне.

R

Продукти в категория