.

.

Кутия за Салфетки luckxuan, Държач за Кърпички, Керамични Кутия За Салфетки, Лампа за Дневна, Луксозна Поставка За Хартиени Кутии с Имитация на Мраморна Текстура, Насто?

Кутия за Салфетки luckxuan, Държач за Кърпички, Керамични Кутия За Салфетки, Лампа за Дневна, Луксозна Поставка За Хартиени Кутии с Имитация

BGN 13.30
Продукти

【Проста и модерна кутия за салфетки】Форма щедро и престижно, практичен и красив 【Керамични материали,】 е Изработена от керамични материали, елегантен и нежен, ръчно изработени, съчетавайки в себе си изкуството и живота. 【Плавно отваряне】 Хартия е лесно да рисува, без задръствания, със златен кант, елегантна и ретро. 【Интегриран дизайн на】 Вградена магнитна долната част на кутията, удобен и практичен, и я лесно отвалить. 【Текстура като мрамор】 Изискана текстура като мрамор, отлична консистенция.Затрогващ подарък демонстрира загрижеността си : приятен подарък за всеки, който се чувства зле, или за да дарят по някаква причина семейството, приятелите или колегите си.Кутия за салфетки Кутия за Салфетки Притежателя кутии за Салфетки за Лице за декор на Банята Име на продукта : Кутия за салфетокматериал : Керамикаразмер : 24.81 Опаковъчен лист : 1 * Кутия за салфетки Забележки : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. В продукта няма други теми, освен кутията с кърпички на снимки. Размерите се измерват ръчно.Може да има малки различия, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

R

Продукти в категория