.

.

42 БР. Набор от Шаблони за Калиграфия, за Многократна употреба Шаблони Курсив, Азбука с Букви в главни и малки Букви, Пластмасови Листове с Цифри, Азбука за Художеств?

42 БР. Набор от Шаблони за Калиграфия, за Многократна употреба Шаблони Курсив, Азбука с Букви в главни и малки Букви, Пластмасови Листове

BGN 8.22
Продукти

【Достатъчно】 комплекти восъчна 42 БР, съдържат множество шрифтове 26 БР шаблони с букви - това се малки и главни букви в едно, а останалите шаблони, изпълнени с различен шрифт.Разнообразна шрифт ви дава повече креативност.Размер на шаблон : 7,5 "x 4,3". 【Материал премиум-клас】 Тези шаблони за рисуване, изработени от висококачествени PET материал, не е токсичен, не са без миризма и вредни вещества, леки и гъвкави.Лазерно рязане, без остри ръбове, не поцарапает ръце, безопасно за вас и вашите деца. 【Лесна употреба】 Выровняйте избраната комбинация, нанесете я на място, което искате да нарисувате, и сигурно закрепете с тиксо, просто начертайте акварельной дръжка, четка или мелками.Лъскав край осигурява безопасно използване, метален пръстен - добър помощник по време на транспортирането и съхранението. 【Широко приложение】САМ Artcraft - това е древен инстинкт, тези листове са отговарят на вашите нужди.Можете да рисувам върху дърво, плат, на стената, на хартия или камък.Вашите теми можете да използвате за декорация на вашия дом, офис, градина, парти или сватба.Дайте воля на въображението си!. 【Идеален подарък】 Хубави подаръци за вас, деца!Дайте на вашите деца безкрайни възможности, за да събере думи по свой вкус, дори да ги използвате в играта "скрэббл", развива тяхната интелигентност, творчески способности и въображение.Също така е идеален подарък за приятели или семейството си, за да направите свои собствени занаяти собствените си ръце.Nolencia 42 БР шаблони за курсив, шаблони за каллиграфического азбука с букви в главни и малки букви 【Характеристики】 Брой : 42 парчета Цвят : бял Материал : PET 【Начин на приложение】 1, Почистете повърхността, която искате да рисува 2, осигуряване на ръба на тиксо, за да предотвратите разместването. 3, равен с четка, спрей или дръжката на 4, махнете шаблони, леко повдигане на един ъгъл.

R

Продукти в категория