.

.

Промишлен Стенен тела-аплици DLLT, Ретро Стенен Лампа за Суета, Тавана Лампа с Регулируем Повратна за монтиране на стена, Лампа за Баня в Фермерска къща, монтиран на с?

Промишлен Стенен тела-аплици DLLT, Ретро Стенен Лампа за Суета, Тавана Лампа с Регулируем Повратна за монтиране на стена, Лампа за

BGN 11.33
Продукти

ↇ РЕГУЛИРУЕМИ въртящи се дискове : Черно ретро конзола за халба бира може да се регулира с около 240 градуса, можете да се отпуснете орех, и тя е напълно адаптирана, за да го насочи в определена посока, която искатеПо този начин, могат да се използват като монтаж на таван лампа или стенен лампа. ЗДРАВА МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ : Избраният от черен лампа на по-високо качество със златен кант, докато долната повърхност плафонов чисто бяла.Съчетано с вашия локализация във всеки стил, от модерни до ферма. Широко приложение : идеален като стена осветление в хола, стената в спалнята, тела на верандата, стенни осветителни тела за скрит монтаж или тоалетни масички в банята и така нататък. стенен лампа от метал за фермерска къща е идеално място за вашия хол, на леглото, коридор, кухня, тоалетна масичка, тоалетка огледала в банята, ресторанти, галерии, коридор, отвора на вратата.Монтирани над огледалото, той е много висок клас и се отличава от стандартните хромированных накладки за тоалетка отгоре. ↇ РЪКОВОДСТВО за ИНСТАЛИРАНЕ : Монтиране на лампа с твърд проводник, без дистанционно управление или вилица.Лампата има проста конструкция, и в него е включено всичко необходимо, така че да можете бързо и лесно да съберат лампа.Топли съвети : да НЕ се ВКЛЮЧВАТ глави ЛУК.Този декор за тоалетка маса в селски стил може да бъде напълно регулируема при използване с регулируеми електрически крушки и съвместими ключа на яркостта. Гаранция за удовлетвореност и следпродажбено обслужване : Ние предлагаме пълна гаранция за качество е 12 месеца, връщане на парите за качество в рамките на 60 дни.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Целта на нашите услуги за задоволяване на клиентите. Изберете висококачествен метал и процес на боядисване на : Прът лампа и лампион, изработени от метал с използване на процеса на изпичане на бои, имат висока твърдост, добра устойчивост на компресия, а плоска повърхност, която е лесна за почистване. 2, на база E26 : стандартна средната изход на САЩ на базата на E26, мощност до 60 Вата за всяка, която е съвместима с всички видове лампи с нажежаема жичка : led, КФЛ, RGB, халогенни и винтажными нишки с нажежаема жичка.

R

Продукти в категория