.

.

CLISPEED 3шт Тренажор за горната част на бедрата Треньор на Кегел След раждането Тренажор За Корема Краката на Капитана-Тренажор за горната част на Бедрата Оборудване ?

CLISPEED 3шт Тренажор за горната част на бедрата Треньор на Кегел След раждането Тренажор За Корема Краката на Капитана-Тренажор за горната

BGN 29.17
Продукти

СЪОБЩЕНИЕТонер за краката : Той е направен от добър материал ABS, който може да продължи известно време.Тренажор за бедрата : Този тренажор за задните части лек, лесно и удобно за носене и съхранение.Тоник за вътрешната част на бедрата : за подобряване на контрол над пикочния мехур, укрепване на тазовото дъно и подобряване на интимност.Тренажор за вътрешната част на бедрата : Thigh hip master trainer Е с проста конструкция, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Тоник за бедрата : Лек и преносим, този тренажор за бедрата е много удобен за носене. тренажор за мускулите.Осъществяване списък 3 x симулатор за задните части Функции-Материал : ABS симулатор за задните части за йога - Този тренажор за задните части на лек за лесно и удобно носене и съхранение на тренажор за вътрешната част на бедрата. - Този тренажор за задните части е направен от добър материал за продължителна употреба leg master exerciser. - Ще имате добър опит с използването, това е много красив и полезен тренажор за горната част на бедрата hip master. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на восстановителя на мускулите на тазовото дъно. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Информация за стоки на най-Високо тренировъчно оборудване Този тренажор за задните части лесно, можете лесно и удобно да го носите със себе си, когато отидете на фитнес.тоник за вътрешната част на бедрата Продукт има прост дизайн, но то е много полезно и практично. тренажор за задните части на бедрата е направен от различен материал, той е здрав и безопасен за продължителна употреба.

R

Продукти в категория