.

.

Тъчпад играчка-Непоседа Голям Размер Push Pop Bubble, Гигантски Поп-играчки, 100 Мехурчета за деца със Специални нужди при Аутизма и за възрастни, Силиконови играчки за обл?

Тъчпад играчка-Непоседа Голям Размер Push Pop Bubble, Гигантски Поп-играчки, 100 Мехурчета за деца със Специални нужди при Аутизма и за

BGN 3.46
Продукти

В комплекта са включени : 2 играчки голям размерЛесен за работа : Когато всички мехурчета на предния панел ще выдавлены, можете да я обърнете и да получите съвсем нова силиконовата дъска за мехурчета.Подарък на детето : Силиконова играчка за облекчаване на стреса - перфектния подарък за вашите капачки и за вас самите. безопасен материал : висококачествена хранителна silicone.it мека, чиста, моющаяся, здрава, която може да се пере многократно и четка в продължение на дълго време.Топло забележка : Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас, благодаря ти!.В комплекта са включени : 2 играчки голям размер.Лесен за работа : Когато всички мехурчета на предния панел ще выдавлены, можете да я обърнете и да получите съвсем нова силиконовата дъска за мехурчета.Подарък на детето : Силиконова играчка за облекчаване на стреса - перфектния подарък за вашите капачки и за вас самите. безопасен материал : висококачествена хранителна silicone.it мека, чиста, моющаяся, здрава, която може да се пере многократно и четка в продължение на дълго време.Топло забележка : Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас, благодаря ти!. ✔ Тази играчка-непоседа bubble pop е направена от висококачествен силикон, безопасно, ефективно премахва безпокойство и стрес. ✔ Голям размер, но лек, той може да вземе със себе си и да играе навсякъде. ✔ Подходящ за всички видове хора, офис декомпресия, облекчаване на умора. ✔ Просто натиснете на мехурчета, и те издадут лесен хлопающий звук; след това го обърнете и започнете отново!може да се пере и безкрайно многоразово използване. ✔Идеален подарък за вашите най-добри приятели, семейства.

R

Продукти в категория