.

.

Комплект Клещи с Защелкивающимся пръстен Utoolmart 6 Инча 4 в 1, Многоугловые Клещи с Фиксирующим Пръстен, Набор от Вътрешни Външни Клещи с Стопорным пръстен, 1 бр.

Комплект Клещи с Защелкивающимся пръстен Utoolmart 6 Инча 4 в 1, Многоугловые Клещи с Фиксирующим Пръстен, Набор от Вътрешни

BGN 27.30
Продукти

【Материал】-Изкован от стомана 45 #, термообработан за здравина и издръжливост 【Удобна дръжка】-Ергономични дръжки от PVC осигуряват противоскользящий и удобно захващане, намаляват умората на ръцете при продължително използване. 【Накрайници с различни ъгли на наклон】-Набор от клещи с защелкивающимися пръстени има различни ъгли на наклона, включително две прави на върха на една от 45-градусным и един от 90-градусным се огъне.Сменяеми накрайници осигуряват тип 2, работи както с вътрешни, така и външни бъде монтирана с пружинни спирачни пръстени. 【Промените вид гъба】 - Просто щракнете върху главата на сребърния закрепване в средата на главата дръжката, издърпайте го и премахване на текущия вид на гъба.Изберете вид гъба, която ще трябва да вмъкнете. 【Използването на】 -Ръчни инструменти за ремонт монтаж и де C-образни пръстени.Широко се използва за премахване или инсталиране на система за механично оборудване.Сигурно задръжте пръстена.Комплект клещи с защелкивающимся пръстен Utoolmart 6 инча 4 в 1 Комплект клещи с многоугольным стопорным пръстен Технически параметри Спецификация : 6 см Материал : стомана 45 #, PVC Покритие : черно покритие Характеристика на продукта 1. Изкован от високо стомана, термообработан за здравина и издръжливост. Ергономична дръжка от PVC осигуряват противоскользящий и удобно захващане, намаляват умората на ръцете при продължително използване.Удобно заснемане по време на инсталацията и да се сваля. Комплект клещи с защелкивающимися пръстени има различни ъгли на наклона, включително две преки гъба на 180 градуса, една гъба с извити на 45 градуса и една гъба с извити на 90 градуса.Сменяеми гъба осигуряват тип 2, работи както с вътрешни, така и външни бъде монтирана с пружинни спирачни пръстени. Ръчни инструменти за ремонт монтаж и отнемане С-образни пръстени.Широко се използва за премахване или инсталиране на система за механично оборудване.Сигурно задръжте пръстена.Съдържание на опаковката 1 х комплект клещи с защелкивающимися на кръгчета.

R

Продукти в категория