.

.

Клапан Черно Спирателен кран за мивка 1/2 G1/2 Спирателен Вентил Ъглов Клапан Квадратен Месинг Стенен монтаж Свързване на Клапа за Баня и Кухня, Сребърен (Цвят: сребри?

Клапан Черно Спирателен кран за мивка 1/2 G1/2 Спирателен Вентил Ъглов Клапан Квадратен Месинг Стенен монтаж Свързване на Клапа за Баня

BGN 3.00
Продукти

Докоснете се до КранамОсновният корпус е изработен от месинг, утолщен и изпълнен като едно цяло, с завърта ключа, керамично сърцевина на автомобила и капачка. Интерфейс G1 /2, може да бъде свързан към маркуча G1 / 2, устойчиви на висока температура, трудно избледняват.Устойчив на корозия, не е податлив на окисляване, не ръждясва, не лесно да се деформирал и се напуква, не пропуска капки, лесен за почистване и има дълъг срок на служба.Може да се използва в градините, бани, перални машини, басейни за измиване на подове, тераси, тоалетни, миялни машини за измиване на превозните средства, във вътрешни дворове, гаражи и други места.Кликнете върху смесители Име на продукта : черен ъглов вентил Материал : месинг Басейн : керамична макара Размер на свързване : G1 / 2 Изход : G1 / 2 Технология на повърхността : лак за печене Област на приложение : басейни за измиване на подове, перални, тоалетни чинии, шкафове за баня, тоалетни, шкафове за баня, перални машини, градини на открито, веранди, и др Характеристики : 1. Взривозащитен, антикоррозийный, антикоррозийный, антиокислительный, огнеупорни, лесен за почистване, лесно е деформирал и се напуква, и няма изтичане на вода. Устойчива на плъзгане дръжка, ви позволява удобно и бързо регулиране на притока на вода. Инсталацията е много проста, не е необходимо да се наемат някакви персонал.Поради различни инструменти или методи за измерване има малка разлика в размер на продукта, моля обърнете се към самия продукт.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор.

R

Продукти в категория