.

.

VIVIQUEN Кутии за Подаръци за Кръщене, Изрязани с Лазер Кутии за подаръци под формата на Кръст с 50 Панделки за Душата на Детето, Кръщенета, украси за Сватбени партита по?

VIVIQUEN Кутии за Подаръци за Кръщене, Изрязани с Лазер Кутии за подаръци под формата на Кръст с 50 Панделки за Душата на Детето,

BGN 3.00
Продукти

Размер : 2 x 2 x 3 инча/5 x 5 x 7,5 виж Моля, обърнете внимание, че тази кутия за бонбони, подходящи само за 2 бр шоколадови бонбони Ferrero или 6-10 целувки, не е подходящ за кексчета.Какво получавате : В това число 50 бр. кутии за кръщение и 50 бр. ленти в същия цвят, достатъчно за различни празнични украси.ДИЗАЙН И лекота на МОНТАЖ : предлагат в плоски опаковки, кашони, необходими за събиране на себе си; ПОЛЕЗЕН СЪВЕТ : Ако не можете да затворите дъното на монтажа, можете да да ги закрепете с тиксо или горещо лепило.СИГУРНО КАЧЕСТВО : Изработен е от висококачествена 100% перерабатываемой перламутровой художествена хартия с уникален дизайн във формата на куха кръст.Те са напълно биоразлагаемы и трайни.ШИРОКО ПРИЧИНА : идеален за кръщаване на дете, на богоявление, църквата, сватби, партита, тържества, можете да напълните с бонбони, шоколад, бисквити или малък подарък за вашите гости.VIVIQUEN 50 Опаковки, Кутии за подаръци за Кръщене, Детски Спомени за душата, Кръщене, Първи Рожден ден, Сватбени декорации.Размер : 2 x 2 x 3 инча/5 x 5 x 7,5 см (Д x Ш x В) Помещение включва : 50 кутии, 50 x ленти Полезни съвети : 1. Във всяка клетка може да има само 2 шоколадови бонбони Ferrero или 6-10 целувки, те не са подходящи за кексчета. В кутията, опаковани в плоска опаковка и трябва да бъдат събрани от себе си.

R

Продукти в категория