.

.

Креативен usb мини-овлажнител за въздух овлажнител на въздуха за домашния офис На открито Авто овлажнител на въздуха (Жълт)

Креативен usb мини-овлажнител за въздух овлажнител на въздуха за домашния офис На открито Авто овлажнител на въздуха (Жълт)

BGN 1.67
Продукти

1 Функция вълшебен нощна светлина, стоки с нощна светлина, продължителното натискане може да отвори нощен светлина, отново продължително натискане на разстояние нощна светлина.Влажен и спокойствие, насладете се на една спокойна нощ. Намокрете мъгла, бързо съберете мъгла и намаляване на броя на капки вода.Той може да премахне замърсен въздух от въздуха, тя може да се използва за почистване на автомобили, стерилен овлажняване и облекчаване на умора. Защита срещу сухо горене, на 4 часа защита от загуба на мощност, електронна енергия и отделяне на пръскане, подобряват безопасността на употреба. Гаранция за качество материал ABS е безопасна, нетоксична и безопасен за използване. Функция вълшебен нощна светлина, стоки с нощна светлина, продължителното натискане може да отвори нощен светлина, отново продължително натискане на разстояние нощна светлина.Влажен и спокойствие, насладете се на една спокойна нощ. Намокрете мъгла, бързо съберете мъгла и намаляване на броя на капки вода.Той може да премахне замърсен въздух от въздуха, тя може да се използва за почистване на автомобили, стерилен овлажняване и облекчаване на умора. Защита срещу сухо горене, на 4 часа защита от загуба на мощност, електронна енергия и отделяне на пръскане, подобряват безопасността на употреба. Гаранция за качество материал ABS е безопасна, нетоксична и безопасен за използване.Категория на продукта : USB-овлажнител [име на продукт] : Овлажнител с плодов ночником Размер на продукта : 8 * 8 * 11.2 см/3*3* 4 инча брутното Тегло на продукта : 140 / 196 г // 5 мл / 7 унции [капацитет на резервоара за вода] : 180 мл [време] използването : 5.5 часа Източник на светлина : led източник на светлина [напрежение] : 5 (В) [номинална мощност] : 0,5 (W) [switch продукт] : ключов превключвател. [материали продукт] : ABS, PP, PET Опаковъчни материали : Цветна опаковка в кутия с Размер на опаковката : 8.5 см Аксесоари на продукта : USB-кабел с дължина 1 метър [с полезна площ] : 10 квадратни метра по-долу [защита от прекъсване на захранването] : 4 часа, автоматично прекъсване на захранването Приложими съоръжения : Детска стая, спалня, тоалетна, хол, офис, кола, на открито и т., Цвят : жълт, зелен, син, оранжев Забележка : Този продукт е влагозадържащ както текстура и структура, подходящи за ароматерапия.

R

Продукти в категория