.

.

Разход на робот-прахосмукачка и въже HICCVAL, Робот-прахосмукачка 3 в 1 с резервоар за вода / Мусорным кофа / четка, Защита от запушване на косата, дистанционно управлени?

Разход на робот-прахосмукачка и въже HICCVAL, Робот-прахосмукачка 3 в 1 с резервоар за вода / Мусорным кофа / четка, Защита от запушване

BGN 0.67
Продукти

【ДВОЙНИ ВЪРТЯЩИ се ЧЕТКИ】Робот-прахосмукачка за секс оборудван с 2 автоматични плъзгащи се странични четки-подметальщиками, които увеличават ефективността на прахосмукачка и се върти за улавяне на прах и отломки, в ъглите на помещенията, както и на плочки или пода от твърдо дърво 【ДЪЛЪГ живот на БАТЕРИЯТА】 Този автоматичен робот-прахосмукачка е оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет 2000 mah и зареждащата основа.Той може да работи непрекъснато в продължение на 80 минути, за да отговори на нуждите на прибиране на реколтата от хола до спалнята. 【Сверхнизкий профил 2.4 инча】 Бяла електрическа робот-прахосмукачка има тънък нисък профил, 2.4 инча, който пылесосит подове във всяка трапезария и кухненски бокс и достатъчно малък, за да се побере под дивана или леглото в дома си. 【ДВОЙНИ ВЪРТЯЩИ се ЧЕТКИ】Робот-прахосмукачка за секс оборудван с 2 автоматични плъзгащи се странични четки-подметальщиками, които увеличават ефективността на прахосмукачка и се върти за улавяне на прах и отломки, в ъглите на помещенията, както и на плочки или пода от твърдо дърво. 【ПЫЛЕСОСИТЕ, ПОДМЕТАЙТЕ И ВЫТИРАЙТЕ ВЛАЖНА КЪРПА ВСИЧКО ПОДРЕД】 Поддържайте блясъка на твърди подови настилки.Нов мощен мотор с режима на max и технологията на пет hair лесно и ефективно премахва пърхот, боклук, боклук и мръсотия. ??ПЫЛЕСОСИТЕ, ПОДМЕТАЙТЕ ВЛАЖНА КЪРПА ВСИЧКО НА едно място, поддържайте блестящи твърди подови настилки.Нов мощен мотор с режима на max и технологията на пет hair лесно и ефективно премахва пърхот, боклук, боклук и мръсотия.??Характеристики : ✔ 100% чисто нов и високо качество на Брой : 1 бр. Материал : ABS пластмаса Цвят : бял, черен Мощност : 3 W Номинално напрежение : 3,7 v Напрежение/капацитет на батерията : 3,7 В/2000 mah Начин за зареждане : USB Консумация : 1,5 kw Тип на двигателя : 4 двигателя на Шум : 69 db Капацитет на прахосмукачка : 400 мл Време на употреба : 80 минути Време за зареждане : около 3 часовразмер на продукта : 32x32x6 см (12,6x12,6x2,4 инча) Размер на опаковката : 33x33x8 см (13x13x3,1 инча) Нето тегло на продукта : 0,935 кг/2,2 кг бруто Тегло на продукта : 0,995 кг/2,5 кг?? Бележки : Тъй като размера на продукта се измерва ръчно, са възможни грешки.

R

Продукти в категория