.

.

Плеър грамофонни плочи със стерео високоговорители, 3 Платна плеър с колан задвижвани, Ретро грамофон грамофонни плочи с Bluetooth-вход, ключ за автоматично спиране, RCA ?

Плеър грамофонни плочи със стерео високоговорители, 3 Платна плеър с колан задвижвани, Ретро грамофон грамофонни плочи с Bluetooth-вход,

BGN 53.33
Продукти

【3-Степенна система за колан предаване】Плейър може да възпроизвежда всички албуми на винил с честота на въртене на 33, 45, 78 оборота в минута, с които са в комплекта адаптер 45 оборота в минутаНастройка за автоматично спиране и ви позволява автоматично да спира при достигане на края на записа. 【Плейър записи Bluetooth】 Вграден приемник с Bluetooth ви позволява въвеждане на цифрова музика с повечето устройства с поддръжка на Bluetooth.Вградени конектори RCA поддържат връзка с други външни високоговорители.Можете да се насладите на любимата си музика с повечето устройства, като смартфони, таблети, лаптопи и т. 【Винил плеър с две стереосистемами и мощни тонколони】 Лесна настройка благодарение на вградения аудиосистеме можете да получавате стереозвук и дълбоки бас от няколко отделни външни високоговорители, ползващи се с превъзходен звук на винил. 【Вграден предусилвател и съединители RCA】Вградени конектори на предварителен усилвател и изход конектори RCA позволяват да се свърже с две оригинални външни говорители чрез кабели RCA или към собствените си колонки с поддръжка на RCA за пълно потапяне в музиката. 【Ретро грамофон грамофонни плочи】Въртяща се маса в ретро-дървена дизайна идва с подвижни защитни пылезащитным калъф.Този инструмент е стар фонограф элегантен и лесен за употреба.Отличен за декорация на дома и развлечения.Плеър грамофонни плочи ще се превърне в чудесен подарък за вашето семейство и приятели на рождени дни или празници, особено за всеки любител на винил!. 【Надеждна гаранция】 Доживотна технологична подкрепа от 100-дневна гаранция за връщане на парите, по всякаква причина и повече от 180-дневна гаранция за качество за безплатно връщане или замяна на нови продукти.Моля, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато имате някакви проблеми, и службата за техническа поддръжка LP & No. 1 обслужит вас в най-близко време в рамките на 24 часа.Насладете се на любимите винил албумите с помощта на този винтажного и трайни плеър.Две мощни динамика, разделени от плеър, осигуряват най-доброто качество стереозвука.Вграден Bluetooth приемник, позволява пренос на цифрова музика безжично с повечето устройства с поддръжка за Bluetooth, като например смартфони, таблети, лаптопи и т.

R

Продукти в категория