.

.

LYWYGG 7x5ft Винил Фон за интериора на Космическия кораб Футуристични Научно-фантастични Фонови Снимки Кабина на Космически кораб Подпори За Фотосесия Студио Астроном?

LYWYGG 7x5ft Винил Фон за интериора на Космическия кораб Футуристични Научно-фантастични Фонови Снимки Кабина на Космически

BGN 0.67
Продукти

Размер : 7 Х 5 метра (210 см Х 150 см); Лесен и удобен за съхранение и пренасянеМатериал : Тънък винил, най-добрата прозрачност.Никаква вреда и Няма мирис.Фонове за цифрови снимки ще бъдат изпратени в сгънат вид, моля, използвайте ютия, стиснал задната страна, ако има една малка гънка.Можете да го използвате като тапет, Завеса, Покривки, декорации и така Нататък.Идеален за студийната, клубна, событийной или домашна фотография, красив, универсален фон и произведение на изкуството. На новородено, бебе, Деца, абитуриентски бал, Сватба, празник, рожден Ден, парти, Коледа, Хелоуин, фотография стоки, на всякакъв видео - и фотофоны или дисплеи. -Изпратихме в сгънат вид.След получаване можете да се плътно минимизиране на фона на хартиена тюбиком на 2-4 дни. -Виси на фона на 1-3 дни, бръчките постепенно да намалява. - Това е най-добрият начин. -Използвайте ютия с ниска температура, за да се затопли в обратната посока, тогава то ще стане гладка. -За да се избегне увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между фон и желязо. -Моля, не се измие и не се допирайте до водата.

R

Продукти в категория